Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλυμνος - Εστίαση: Έφτασε η νέα επιδότηση ΕΣΠΑ, δείτε πώς θα πάρετε επιδότηση κεφαλαίου κίνησης

Δημοσιεύτηκε 12:32 - 13/05/2021 Κάλυμνος - Εστίαση: Έφτασε η νέα επιδότηση ΕΣΠΑ, δείτε πώς θα πάρετε επιδότηση κεφαλαίου κίνησης

Μπορεί η πανδημία και το αυστηρό lockdown να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για το νησί μας, ωστόσο τα καλά νέα έρχονται από τον χώρο της Εστίασης ο οποίος θα λάβει μια νέα ένεση ρευστότητας χάρης στο νέο ΕΣΠΑ που ξεκινάει την Παρασκευή.

Επικοινωνήσαμε με το λογιστικό γραφείο All in One του Μανώλη Πανάτου το οποίο διαθέτει ειδίκευση σε θέματα φακέλων ΕΣΠΑ έχοντας βοηθήσει πολλούς συνεργάτες του να λάβουν τις σχετικές ενισχήσεις.

Όπως μας ενημερώνει ο Μανώλης Πανάτος, η νέα δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19,  με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους.

Δικαιούχοι της Δράσης είναι  επιχειρήσεις εστίασης, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, οι οποίες θα πρέπει να δραστηριοποιούνται σε τουλάχιστον έναν από τους ακόλουθους ΚΑΔ:

56.10: Δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης,
56.21: Δραστηριότητες υπηρεσιών τροφοδοσίας για εκδηλώσεις,
56.29.20: Άλλες υπηρεσίες εστίασης,
56.30: Δραστηριότητες παροχής ποτών.

Επιδότηση Έως 100.000 ευρώ: Σε κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ θα αποδίδεται συνολική μη επιστρεπτέα επιχορήγηση υπό μορφή Κεφαλαίου Κίνησης που δύναται να ανέλθει κατά μέγιστο σε ποσοστό 7% του ετησίου κύκλου εργασιών έτους 2019...

Αν η επιχείρηση σου δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης, τότε μπορείς να επωφεληθεί λαμβάνοντας επιχορήγηση... ωστόσο η έγκαιρη και σωστή συμπλήρωση/υποβολή του φακέλου αποτελούν τα καίρια σημεία που θα κρίνουν την έγκριση σας στο πρόγραμμα.

Το Γραφείο γενικών υπηρεσιών All in one του Μανώλη Πανάτου Αναλαμβάνει τον φάκελο σας Από τον προελεγχο μέχρι την φάση ένταξης της επιχείρησης σας στην δράση για Κάλυμνο αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα!

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με το γραφείο για να λάβετε δωρεάν ενημέρωση επικοινωνώντας στο στο τηλέφωνο 2243023815. (09:00-13:30) καθημερινά η οποιαδήποτε ώρα στην σελίδα μας στο facebook: All in One Manolis Panatos και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

All in one
Γενικές Υπηρεσίες Γραφείου
Εμμανουήλ Πανάτος
Γέφυρα, Κάλυμνος, 85200
τηλ. 2243023815
facebook: All in One Manolis Panatos
 
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.