25 Ιουνίου 2024 | 06:24

Στο Silver Alert η ανακοίνωση για την αναζητούμενη Suzan

Δημοσιεύτηκε 12:42 - 03/05/2023 Στο Silver Alert η ανακοίνωση για την αναζητούμενη Suzan

Οι προσπάθειες συνεχίζονται για την εύρεση της 75χρονης με άνοια, η οποία αναζητείται από την Κυριακή. Η ανακοίνωση του Silver Alert ακολουθεί παρακάτω

Αγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Τέλενδο.

Η Suzan Hart, 75 ετών, την 30/04/23 εξαφανίστηκε στην Τέλενδο.

Η ηλικιωμένη και ο σύζυγός της, κάτοικοι Ελβετίας, ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα διαμένουν σε ξενοδοχείο στην Κάλυμνο.  Στις 30 Απριλίου 2023 ημέρα Κυριακή, αναχώρησε με τον σύζυγο της από το ξενοδοχείο τους για να επισκεφθούν την Τέλενδο για ορειβασία. Η κα Suzan, κάθισε σε εστιατόριο, για να περιμένει, όσο ο σύζυγός με έναν φίλο του έκαναν ορειβασία στο νησί. Κάποια στιγμή, εγκατέλειψε το εστιατόριο και έκτοτε αγνοείται.

Έχει κοντά καστανά μαλλιά, μπλε μάτια, ύψος 1,55μ και είναι εύσωμη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε καφέ καπέλο, γκρι φόρμα τύπου βερμούδα μέχρι το γόνατο, ανοιχτόχρωμη καφέ ζακέτα, γκρι κοντομάνικη μπλούζα, γκρι ορειβατικά παπούτσια και γκρι φούτερ. Φορούσε επίσης και την βέρα της στο χέρι.

Πάσχει από Άνοια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 02/05/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση