Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωταθλητής ο Καλυμνιακός και άνοδος στην Α κατηγορία Δωδεκανήσου

Δημοσιεύτηκε 09:55 - 09/05/2022 Πρωταθλητής ο Καλυμνιακός και άνοδος στην Α κατηγορία Δωδεκανήσου

Μετά από μία περίεργη χρονιά αρκετών διακυμάνσεων ο Καλυμνιακός τελικά στέφθηκε πρωταθλητής στην Β κατηγορία νήσων . Μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του νησιού μας που επιστρέφει στην Α κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Μία ομάδα με μεγάλη ιστορία  στο τοπικό ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου επιστρέφει εκεί που κανονικά ανήκει.

Χθες μετά την λήξη του τελευταίου αγώνα της, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: " Μια απίστευτη χρονιά με μεγάλες συγκινήσεις και έντονη εναλλαγή συναισθημάτων ολοκληρώθηκε χθες για την ομάδα μας, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τυπικά και την άνοδο μας στην Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου.
Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει κατά σειρά:
- τους φιλάθλους της που έδωσαν βροντερό παρών και ήταν κοντά μας όλη την χρονιά,
- τους χορηγούς μας που στήριξαν την ομάδα, όλη τη χρονιά οικονομικά και ηθικά
- και τέλος τον προπονητή Βυθούλκα Παναγιώτη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που υπερέβαλαν εαυτούς όλη τη διάρκεια της σεζόν που πέρασε και απέδειξαν ότι ήταν η κορυφαία ομάδα στην κατηγορία και δίκαια κατέκτησαν τον τίτλο
Αγαπητοί φίλοι της ομάδας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την φιέστα ανόδου. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημέρα και ώρα τέλεσης της. Μείνετε συντονισμένοι"