Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμος Καλυμνίων προκηρύσσει μειοδοτική και φανερή δημοπρασία οικοπέδου για κατασκευή καταφυγίου Αδεσπότων Ζώων.

Δημοσιεύτηκε 18:34 - 23/04/2020 Ο Δήμος Καλυμνίων προκηρύσσει μειοδοτική και φανερή δημοπρασία οικοπέδου για κατασκευή καταφυγίου Αδεσπότων Ζώων.

Έπειτα από χαρακτηρισμό ως ΑΓΟΝΗΣ της προηγούμενης δημοπρασίας (μπορείτε να δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ), ο Δήμος Καλυμνίων σήμερα ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για την αγορά ακινήτου για την Κατασκευή Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης (22/4/2020). Στις προσφορές ενδιαφέροντος θα αναγράφονται επακριβώς τα στοιχεία του ακινήτου χωρίς την αξία του.

 Το οικόπεδο που θα αγοραστεί θα πρέπει να είναι εμβαδού τουλάχιστον 4.000 τ.μ , να ευρίσκεται εκτός σχεδίου και να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.Το οικόπεδο πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 3 του ΠΔ 463/78 και να ευρίσκεται σε απόσταση 100 τουλάχιστον μέτρων από την πλησιέστερη κατοικία, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, παιδικές χαρές, γήπεδα, κήπους, εκκλησίες, νοσοκομεία, κλινικές, χώρους κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και ομαδικών εν γένει συγκεντρώσεων.Το οικόπεδο πρέπει να έχει κατάλληλες διαστάσεις ώστε να μπορούν να ανεγερθούν οι εγκαταστάσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του ΠΔ 463/1978 και της Υ.Α.280262/2003 Το οικόπεδο θα πρέπει να μπορεί να υδροδοτηθεί και ηλεκτροδοτηθεί.

Για την καταρχήν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από όποιον επιθυμεί να καταθέσει πρόταση απαιτείταιη προσκόμιση:

Α)Τίτλου ιδιοκτησίας

Β)Τοπογραφικού Διαγράμματος με βεβαίωση αρτιότητας από ιδιώτη μηχανικό πάνω στο τοπογραφικό, το οποίο θα συμπληρώνεται με οδοιπορικό προσπέλασης στο χώρο, καθώς και με εντοπισμό του σε χάρτη της ευρύτερης περιοχής

Γ) Πράξης Χαρακτηρισμού της προσφερόμενης έκτασης από το Δασαρχείο

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ