Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θάνατος 16χρονης στη Θήβα: Συγκλονίζει ο πατέρας της - «Ποιος θα μου φέρει το κορίτσι μου πίσω;»

Δημοσιεύτηκε 10:44 - 04/02/2021 Θάνατος 16χρονης στη Θήβα: Συγκλονίζει ο πατέρας της - «Ποιος θα μου φέρει το κορίτσι μου πίσω;»

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα της 16χρονης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη, νοσηλευόμενη με κορονοϊό.

Απαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 16χρονης η οποία άφησε την τελευταία της πνοή χθες, Τετάρτη, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Η ανήλικη είχε μπει στο νοσοκομείο συνολικά τρεις φορές, με την κατάστασή της την τελευταία φορά να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Απαιτήθηκε η διασωλήνωσή της, ωστόσο η νεαρή δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Το νοσοκομείο, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως η 16χρονη είχε υποκείμενα νοσήματα. 

 

 

«Ποιος θα μου φέρει το κορίτσι μου πίσω;»

Ο πατέρας της ανήλικης εμφανίστηκε απαρηγόρητος  σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Θα μου φέρει κανένας το κορίτσι μου πίσω; Να τα αποτελέσματα, ο κορονοϊός τι έφερε» είπε και επανέλαβε:

«Ποιος θα μου φέρει, σας ρωτάω, ποιος θα μου φέρει το κορίτσι μου πίσω;»

Σημειώνεται πως ο πατέρας της ανήλικης είναι σε καραντίνα καθώς, εκτός από την 16χρονη, θετική εξετάστηκε και η σύζυγός του, η οποία μάλιστα είναι διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Δήμαρχος Θήβας: Μια μέρα που μας συγκλόνισε όλους

Για τον θάνατο της ανήλικης μίλησε στο Mega ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Αναστασίου, κάνοντας λόγο για «μια μέρα που μας συγκλόνισε όλους. Τραγικό γεγονός ο θάνατος ενός παιδιού 16 ετών. Ανεξαρτήτως αιτίας».

Ο ίδιος, όπως είπε, προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένεια, αλλά δεν κατέστη δυνατό. «Πρέπει να σεβαστούμε τον πόνο τους». 

 

Ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης ιατρικών ευθυνών είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι έφταιξε κάτι ή όχι. Προφανώς οι οδηγίες που δίνουν και έχουν οι γιατροί, όταν βλέπουν μια κλινική εικόνα με ήπια συμπώματα δεν νοσηλεύεται. Πόσο μάλλον ένα παιδί. Οι γιατροί αξιολογούν την κατάσταση του κάθε ασθενούς. Οι γιατροί πρέπει να απαντήσουν σε αυτό»

Αν υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν, πρόσθεσε και ενημέρωσε πως η κατάσταση της μητέρας της νεαρής είναι σταθερή.

sputniknews