Στους 32 αυξήθηκαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκαν καθώς καταγράφηκαν τέσσερις θάνατοι σε 24 ώρες.
Ανακοινώθηκαν 95 νέα κρούσματα με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να φτάσει τα 1061. Με τον αριθμό αυτά σπάει το φράγμα των 1.000 κρουσμάτων με τα όσα προστέθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες. Από τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί, οι 69 νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Ο κ. Τσιόδρας έκανε ειδική μνεία στις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές, στους τραυματιοφορείς, τις καθαρίστριες, το διοικητικό προσωπικό, που όπως είπε. έχουν υπερβάλει εαυτόν.
Το πρωί του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ένας 89χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή από κορονοϊό κι έγινε το 29ο θύμα του ιού στην Ελλάδα. Ο 89χρονος κατέληξε τα ξημερώματα. Ο ηλικιωμένος ήταν εξωτερικός ασθενής του Νοσοκομείου Καστοριάς, καθώς ήταν αιμοκαθαιρόμενος και υποβαλλόταν τακτικά σε περιτοναϊκή κάθαρση στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου. Πρόκειται για τον πέμπτο νεκρό στην Καστοριά και 29ο στην Ελλάδα.
~lawandorder.gr