Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράπονα αναγνωστών. Μικές Κουλλιάς: Σήμερα θα γράψω το παράπονο μου...

Δημοσιεύτηκε 16:20 - 24/08/2020 Παράπονα αναγνωστών. Μικές Κουλλιάς: Σήμερα θα γράψω το παράπονο μου...



Πριν λίγες μέρες ανάβοντας το μηχανάκι μου στο γκαράζ του πλοίου ερχόμενος από Λειψούς με πλησίασε ένας λιμενικός κ με έγραψε επειδή δε φόραγα μάσκα. Αν το δείτε νομικά καλά μου έκανε αν κ δεν υπάρχει κάποιος νόμος ψηφισμένος γι αυτό. Έκανα ένσταση ελπίζοντας ότι ίσως το γλιτώσω το 150νταρι επειδή ο λιμενικός με είδε να κρατώ τη μάσκα στο χέρι.
Δεν έγινε αποδεκτή η ένσταση μου.
Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι ότι όταν πήγα να κάνω την ένσταση κανείς από τους λιμενουπαλληλους δε φορούσε μάσκα, ενώ σήμερα που πήγα να πάρω την καταδικαστική απόφαση όλοι φορούσαν.
Παράξενο δεν είναι; Τους το επεσήμανα κ η απάντηση ενός εξ αυτών ήταν ότι... δεν υποχρεούνται να φοράνε μάσκα παρά μόνο οι πολίτες για δική τους προστασία. Εδω μάλλον γελάμε αν κ.μου έχει φύγει το χαμόγελο. Η ερώτηση μου είναι: Γιατί λοιπόν φοράνε ξαφνικά μάσκα αφού δεν είναι υποχρεωτική γι αυτούς; Ξέρω ότι δημιουργώ εχθρούς με ότι γράφω. Πρέπει όμως να γνωρίζουν κ οι κύριοι λιμενικοί κ η κάθε αρχή κ εξουσία ότι η χύτρα κινδυνεύει να ανατιναχτεί με απρόβλεπτες συνέπειες εάν υπάρχουν δυο μέτρα κ δυο σταθμά.
Κύριοι...εφαρμόστε τον νόμο πρώτα εσείς για να σας σεβόμαστε.
Για ότι γράφω φυσικά έχω στοιχεία.....