Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν χρειάζεται να βρέξει για να βγουν τα προβλήματα - Συμπατριώτισσά μας μιλάει για το πρόβλημα της γειτονιάς της

Δημοσιεύτηκε 09:17 - 09/10/2020 Δεν χρειάζεται να βρέξει για να βγουν τα προβλήματα - Συμπατριώτισσά μας μιλάει για το πρόβλημα της γειτονιάς της

 Ένα σημαντικό πρόβλημα ετών μας θυμίζει συμπατριώτισσα μας που κατοικεί στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, κοντά στον σταθμό ταξί. Σε κάθε βροχή αλλά και σε κάθε ψιχάλα, πέρα από τον όγκο νερού που μπαίνει στα σπίτια, βγαίνουν και περιττώματα που απειλούν την υγεία των κατοίκων. 


" Το σπίτι μου είναι στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό (γιατί τα νερά στη γειτονιά μας είναι πρόβλημα πολλών χρόνων) δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε από τη βρωμιά!! Όλα μεταφέρονται μέσα στα σπίτια μας!!! Θα αρρωστήσουμε και έχουμε και παιδιά....Έχει γίνει πια μόνιμο, καθημερινό πρόβλημα !!! Το πρωί της Κυριακής και την Δευτέρα ήρθαν υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ και έπλυναν τους δρόμους ...Δε ξέρω πόσα δρομολόγια έκαναν οι άνθρωποι να φέρουν νερό για να καθαρίσουν...Και τους ευχαριστούμε εννοείται γι'αυτό!!!Και πάνω που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα ,σήμερα,δύο μέρες μετά τον καθαρισμό, πάλι τα ίδια και χειρότερα!!!
θερμή παράκληση από τη γειτονιά μας....Κάντε κάτι δραστικό να μας βοηθήσετε μ'αυτό το πρόβλημα!!!
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!"
Ευχαριστώ...