Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράπονο-διαμαρτυρία αναρριχητή για άσχημη συμπεριφορά στο Μαστιχάρι

Δημοσιεύτηκε 11:56 - 12/10/2020 Παράπονο-διαμαρτυρία αναρριχητή για άσχημη συμπεριφορά στο Μαστιχάρι


Σήμερα στις 07:45 πήραμε το πλοίο για το Μαστιχάρι και φτάσαμε γύρω στις 08:15. Τυχαία, περίπου 10 τουρίστες επιλέχθηκαν από πολιτικές αστυνομικές δυνάμεις. Ένας εκτεταμένος έλεγχος των αποσκευών έλαβε χώρα απευθείας στην προβλήτα, ακόμη και σε άπλυτα ρούχα που σκορπίστηκαν τριγύρω. Επίσης οι ίδιες οι βαλίτσες εξετάστηκαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Κάθε τσάντα, κάθε δοχείο, κάθε θήκη άνοιξε.
Στο σχόλιό μας ότι η επιβίβαση είναι στις 09:45 και φοβόμαστε μήπως χάσουμε την πτήση ή ότι τα ταξί φεύγουν από το λιμάνι, οι αστυνομικοί λίγο-πολύ αγνόησαν τα παράπονα μας. Απλά μας έδειξαν την ταυτότητα τους, μας έδειξαν ένα βρώμικο αυτοκίνητο και μας έσυραν εκεί. Δυστυχώς δεν ρώτησα ποια αρχή ήταν ακριβώς. Όταν ρωτήθηκαν τι ψάχνουν, δεν υπήρξε συγκεκριμένη απάντηση παρά μόνο ότι αυτό πρέπει να συμβαίνει πολύ πιο συχνά. Εν κατακλείδι, η όλη διαδικασία έγινε με πολύ αγένεια , αντιμετωπιστήκαμε σαν εγκληματίες και μας  έδειξαν ελάχιστο σεβασμό.
Ευτυχώς δεν επιλέχθηκε η κοπέλα μου και επομένως δεν ελέγχθηκε ένα μεγάλο μέρος των αποσκευών μας αλλιώς θα είχαμε χάσει ακόμα περισσότερο χρόνο.
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι η εντύπωση που θέλεις να πάρεις σπίτι μετά από 3 εβδομάδες αναρρίχησης. Τελικά ήμασταν στο αεροδρόμιο στις 09:15, γιατί μας περίμεναν ακόμα κάποια ταξί στο λιμάνι.

 

Michael R. Haider