Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για ανικανότητα κατηγορεί με πολύ έντονο τρόπο την δημοτική αρχή ένας παραγωγός του Βαθύ

Δημοσιεύτηκε 13:32 - 19/01/2021 Για ανικανότητα κατηγορεί με πολύ έντονο τρόπο την δημοτική αρχή ένας παραγωγός του Βαθύ

Δευτέρα  18-01-2021 στην Κάλυμνο άνοιξε και πάλι το λιανεμπόριο.


ΟΛΑ εκτός από τον πρωτογενή τομέα του νησιού. Εμείς οι αγρότες του νησιού περιμένουμε βλέποντας τις παραγωγές μας να καταστρέφονται.
Τόνοι καρπού στα δέντρα να τα τρώει το χώμα και δεκάδες χιλιάδες φυτά να περνάει ο καιρός τους να μένουν απούλητα και να χάνονται.
Η δημοτική αρχή?  Θυμίζει Την Μαρία Αντουανέτα βασίλισσα της Γαλλίας στην γαλλική επανάσταση για την οποία υπάρχει ο μύθος ότι γύρισε και είπε στον λαό της την εξής κουβέντα ¨αφού δεν έχουν ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι¨ . (Θυμίζει κάτι?? 20 μέρες τώρα  όλα στην Kάλυμνο κλειστά , αλλά μην στεναχωριέστε τα ζαχαροπλαστεία ανοιχτά για να σας παρέχουν όσο παντεσπάνι θέλετε!!!)
Αυτή είναι η δημαρχία Καλύμνου. Μία ανίκανη αρχή των συμφερόντων που σκοπό της μοναδικός είναι να μας πίνει το αίμα αργά και βασανιστικά.
Αυτή είναι η δημαρχία Καλύμνου. Μία αρχή που μας φλομώνει στο ψέμα καθημερινά και κατηγορεί πάντα άλλους για την ανικανότητα της.
Αυτή είναι η δημαρχία Καλύμνου. Μία αρχή που στις δύσκολες αυτές στιγμές που ζούμε θεώρησε σωστό να καταστρέψει τον πρωτογενή τομέα του νησιού μας.
Αυτή είναι η δημαρχία Καλύμνου. Μία αρχή που καταστρέφει τις δεκάδες οικογένειες του Βαθύ μας αυτού του μικρού παράδεισου του νησιού μας που κάθε χρόνο παράγει και διαθέτει  ΧΙΛΙΑΔΕΣ τόνους φρέσκων αγροτικών προϊόντων σε ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ κατοίκους του νησιού μας και των γύρω νησιών.
Αυτή είναι η δημαρχία Καλύμνου. Μία δημαρχία που κατηγορεί εμάς τους αγρότες του νησιού και μας αποκαλεί αιτία διασποράς αυτού του ιού που 1 χρόνο τώρα καταστρέφει οικονομίες σε όλο τον κόσμο, σε καμία όμως ο πρωτογενής τομέας δεν αποκόβεται εσκεμμένα.
Δεν είμαστε εμείς οι αγρότες επικίνδυνοι για την διασπορά του COVID-19!
Επικίνδυνη είναι η ανικανότητα της δημαρχίας Καλύμνου να τιμωρήσει αυτούς που δεν συμμορφώνονται στα έκτακτα μέτρα.
Συγχαρητήρια λοιπόν στην δημαρχία Καλύμνου που νομίζει ότι μπορεί να μας φλομώνει στο ψέμα.
Συγχαρητήρια που ΔΕΝ σκέφτονται το καλό του νησιού.

Σκεύος Κουτούζης 

Επαγγελματίας αγρότης