Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!

Δημοσιεύτηκε 20:04 - 31/03/2020 ΔΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!

Ο εγκλεισμός δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να περάσουμε τον-ούτως ή άλλως αρκετό- ελεύθερο χρόνο μας. Βασικά, υπάρχουν επιλογές αλλά εμείς επιλέγουμε την ευκολότερη: το ίντερνετ.
Το διαδίκτυο υπάρχει για να διευκολύνει τη ζωή μας και την τελευταία δεκαετία εξελίχθηκε ως το μεγαλύτερο μέσο μαζικής ενημέρωσης (;).  Η δύναμή του απεριόριστη και η επιρροή του είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Ο αναγνώστης  νομίζει πως ενημερώνεται και διευρύνει το γνωστικό του πλαίσιο αλλά είναι αυτός που πρέπει τώρα να κρίνει αυτά που διαβάζει γιατί, ελάτε κοντά να σας πω κάτι: Δεν είναι αληθινό ό,τι γράφεται στο ίντερνετ.

Με τίτλους όπως: «ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΙΜΙΚΑ ΜΜΕ», «ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ», «ΤΟ ΝΕΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Η ΕΛΙΤ», οι θεωρίες συνομωσίας υπάρχουν από τότε που υπάρχει ο άνθρωπος και τροφοδοτούνται από τη φαντασία που, αυτή κι αν είναι ανεξέλεγκτη. Φυσικά δεν είμαστε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο, ούτε ζούμε σε μιούζικαλ του Δαλιανίδη αλλά μεταξύ αυτού και του «ΕΞΟΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ» υπάρχει η αλήθεια που εμείς πρέπει να είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε.

Αυτές τις μέρες οι συνωμοσιολόγοι τρίβουν τα χέρια τους γιατί ταίριαξαν τα δύο σημαντικότερα όπλα τους: Τον εγκλεισμό και μία πανδημία. Όλος ο κόσμος διαβάζει τα πάντα για τον κορωνοϊό και οι θεωρίες συνωμοσίας παίρνουν φωτιά.
Ας δούμε κάποιες από αυτές
Θεωρία 1:Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Και τα κατάφερε όπως βλέπουμε. Εντάξει και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ το Πάσχα χωρίς εκκλησία αλλά είμαστε πολύ εγωιστές αν πιστεύουμε ότι όλος ο πλανήτης ασχολείται με την πάρτη μας.

Θεωρία 2:ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ (εδώ βάλε όποιον άλλον θες) ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ
Όπως και με το φάρμακο για τον καρκίνο που σίγουρα υπάρχει αλλά το έχουν μόνο αυτοί που μας ελέγχουν. Βέβαια ο ιδρυτής της Apple διαφωνεί από τον τάφο του. Ή μήπως ζει και κρύβεται;;; ΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ


Θεωρία 3:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;
Προφανώς πρόκειται για σχέδιο εξόντωσης της χώρας μας. Αυτό είναι θεωρία 2 σε 1. Και μεταναστευτικό και πανδημία. Οι μετανάστες υποθέτω πως έχουν το φάρμακο; Αντίδοτο; Ότι και να έχουν, περιμένουν την ευκαιρία να τεζάρουμε όλοι και να έλθουν να μείνουν στα μενόρια μας.

Θεωρία 4:ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ
Με λίγα λόγια η πανδημία δεν υπάρχει αλλά μας θέλουν μέσα για να μην αντιδρούμε (Τόσοι ψεκασμοί πήγαν στράφι) σε αυτό που ετοιμάζουν. Αυτή την κατηγορία, αν την αφήσεις να ξεχειλώσει, μπορεί να πάμε από το «νέο εμβόλιο που θα μας υποχρεώσουν να κάνουμε» έως το «καταφθάνει η έλευση του νέου παγκόσμιου ηγέτη»


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και τα αμέτρητα SMS που «στέλνουν οι γέροντες» για να μας κρατήσουν σε εγρήγορση και πρέπει να το κοινοποιούμε αν δε θέλουμε να πάθουμε κάτι από αυτά που έρχονται. Ειλικρινά δεν ήξερα ότι ο Θεός επιθυμεί τόσο πολύ να ενισχύσω τη Vodafone στέλνοντας παντού SMS.
Μείνε μέσα ακόμη λίγο.
Προσευχήσου
Παίξε παιχνίδια
Δες ταινίες
Διάβασε λογοτεχνία
Φύτεψε κολοκύθια

*Τα ορθογραφικά λάθη εξυπηρέτησαν επιτυχώς τους σκοπούς του κειμένου