25 Ιουνίου 2024 | 04:28

Οι αποκριάτικες στολές των πολιτικών αρχηγών

Δημοσιεύτηκε 11:09 - 23/02/2020 Οι αποκριάτικες στολές των πολιτικών αρχηγών

Απόκριες σήμερα και αποφάσισα να ντύσω τους αρχηγούς των παρατάξεων για να μη χρειαστούν να ψάχνουν τη στολή που τους ταιριάζει. Ακολουθούν με αλφαβητική σειρά

 

Γιαννης Γαλουζής - Κορωνοϊός

Μπορεί να έφυγε αλλά τα έργα του μένουν. Ο κ.Γαλουζής θα κρατηθεί στην επικαιρότητα με αυτή τη στολή και ως γιατρός, δίνει μια εύθυμη νότα στην φρενίτιδα και την υπερβολή των τελευταίων εβδομάδων.

 

Δημήτρης Διακομιχάλης - Donald Trump

Ο Καλυμνάρχης ντύνεται πλανητάρχης. Ξεβαμμένη αέρινη περούκα, επίσημο ένδυμα και λίγο πορτοκαλί μέικ απ και είναι έτοιμος. Ο Τραμπ τελειώνει την πρώτη (και μάλλον τελευταία) τετραετία του ενώ ο δήμαρχός μας συνεχίζει δυναμικά. Τώρα που το σκέφτομαι, θα έπρεπε ο Τραμπ να ντυθεί Διακομιχάλης

 

Γιάννης Μαστροκούκος - Zορό

Υποστηρικτής του κλασικού, ο κ.Μαστροκούκος επιμένει στις γραμμές του και ντύνεται με μία από τις αγαπημένες στολές των αγοριών (ακολουθεί μια άλλη αγαπημένη πιο κάτω). Ίσως χρειαστεί να μικρύνει το μουστάκι του για να ταιριάζει με το στυλ λατίνου εραστή που απαιτεί ο ρόλος.

 

Γιώργος Μαύρος - Τζόκερ

Ο κ.Μαύρος στοχεύει στους νέους ψηφοφόρους γι αυτό και θα ντυθεί με το κοστούμι του Τζόκερ που έκανε πάταγο στο σινεμά και τα όσκαρ. Στολή δε θα δυσκολευτεί να βρει αλλά θα χρειαστεί μια πράσινη περούκα, μιας και με το μαλλί δεν το ‘χουμε. Λίγο βάψιμο και είναι κομπλέ.

 

Μιχάλης Μπούκης - Τελετάμπι

Εδώ προτείνω μια ολόσωμη στολή και συγκεκριμένα το κίτρινο από τα τελετάμπις που ξετρέλαναν τα παιδιά της περασμένης δεκαετίας (δηλαδή του φρέσκους ψηφοφόρους). Το κίτρινο φωτίζει τον κ.Μπούκη που έτσι κι αλλιώς είναι γλυκούλης σαν αρκουδάκι.

 

Σάκης Χούλης – Καουμπόι

Στον κ.Χούλη του προτείνω την κλασική στολή του καουμπόι (ή καημπόη, στα καλύμνικα) μόνο και μόνο επειδή του πάει. Έχει το αξύριστο του Κλιντ Ιστγουντ και μπορεί να το υποστηρίξει. Βέβαια αν ντυθεί έτσι, φλερτάρει με τη διαγραφή του από το κόμμα καθώς θα τάσσεται υπέρ των ιμπεριαλιστών φονιάδων των λαών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση