Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με εντολή Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για τους φιλάθλους στα γήπεδα

Δημοσιεύτηκε 11:59 - 20/10/2020 Με εντολή Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για τους φιλάθλους στα γήπεδα

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση  κρουσμάτων κορονοϊού παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, είχε γίνει γνωστό ότι πιλοτικά η κυβέρνηση θα ανοίξει ξανά τα γήπεδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων. Μάλιστα η υγειονομική επιτροπή του υπουργείου Υγείας είχε εγκρίνει την επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες και οι αποφάσεις επισημοποιήθηκαν με άμεση ισχύ. Η αρχή επρόκειτο να γίνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδιου του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια με την έκδοση εισιτηρίων για το 10% ανά θύρα αλλά και στο ΠΑΟΚ - Ομόνοια στην Τούμπα την Πέμπτη (22/10).

Στο πλάνο για επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα ήταν και δύο αναμετρήσεις της Super League την προσεχή αγωνιστική (6η): Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ (25/10) και Ατρόμητος - Παναιτωλικός (26/10).

ethnos.gr