Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέλος ο Καρέρα από την ΑΕΚ!

Δημοσιεύτηκε 21:17 - 22/12/2020 Τέλος ο Καρέρα από την ΑΕΚ!

Την απόφαση να συνεχίσει με άλλον προπονητή επισημοποίησε η ΑΕΚ.

Όπως αναμενόταν μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα με τον Βόλο, η «Ένωση» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό.

Η ΠΑΕ λοιπόν τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στον σύλλογο, την ώρα που συνεχίζονται οι ζυμώσεις για τον διάδοχό του, με τον Μανόλο Χιμένεθ να εξακολουθεί να προβάλλει ως φαβορί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε χθες 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν από περίπου ένα χρόνο και κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στον αγώνα με τη Ξάνθη.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Super League, συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την πρόκριση επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ και τη συμμετοχή στους ομίλους του εφετινού UEFA Europa League.

H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Μάσιμο Καρέρα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

sport-fm.gr