20 Απριλίου 2024 | 18:31

Εγινε ταινία ο Όττο Ρεχάγκελ με την Εθνικη Ελλάδας , δείτε το τρέιλερ

Δημοσιεύτηκε 12:51 - 21/04/2021 Εγινε ταινία ο Όττο Ρεχάγκελ με την Εθνικη Ελλάδας , δείτε το τρέιλερ

Ο μοναδικός Όθωνας του ποδοσφαίρου Οττο Ρεχάγκελ έγινε ταινία. King Otto ο τίτλος της όπου αναφέρεται στην ζωή του κατά την διάρκεια του Γιούρο 2004 όπου και το κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Το καλοκαίρι του 2004, η Ελλάδα «μαγεύτηκε» την Ευρώπη με την πιο απροσδόκητη νίκη της στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το Piece of Magic Entertainment Group δημιούργησε μια ταινία με τίτλο “King Otto” που αποτίει φόρο τιμής στον απίστευτο θρίαμβο της Ελλάδας στο UEFA Euro 2004.

Η ακόλουθη δήλωση κυκλοφόρησε από το Piece of Magic Entertainment στις αρχές του έτους:

Ο King Otto χρονολογεί την απίστευτη αουτσάιντερ ιστορία της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 που, εν πάση περιπτώσει, κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υπό την ηγεσία του θρυλικού γερμανικού προπονητή ποδοσφαίρου «King» Otto Rehhagel.

Το κοινό σε όλο τον κόσμο κοίταξε με δυσπιστία και δέος καθώς οι τρίτοι 300-1, μια ομάδα που δεν είχε κερδίσει ποτέ έναν αγώνα σε ένα μεγάλο τουρνουά, κατέρριψε τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για να γίνει το πιο απίθανο των Ευρωπαίων πρωταθλητών. Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτόν τον άνευ προηγουμένου θρίαμβο ήταν ο θρυλικός Γερμανός προπονητής ποδοσφαίρου “King” Otto Rehhagel. Αφού πέτυχε κάθε μεγάλη επιτυχία στη χώρα του, πήρε την τολμηρή απόφαση να αφήσει ό, τι γνώριζε πίσω και να συνεργαστεί με την ελλιπή ελληνική εθνική ομάδα. Αυτή είναι η ιστορία του πώς αυτοί οι δύο αντίθετοι πολιτισμοί ενώθηκαν για να μιλήσουν την ίδια γλώσσα και να ενώσουν για να γράψουν ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική μυθολογία.

«King Otto» για να αποτίσει φόρο τιμής στο θρίαμβο του ποδοσφαίρου Euro 2004 στην Ελλάδα 3

Ο Christopher André Marks, Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης και βετεράνος των HBO Sports και ESPN Films, κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με αυτό το έργο

«Ο Chris είναι ένας συναρπαστικός νέος σκηνοθέτης που συνεργάζεται και έφερε στη ζωή αυτή την υπέροχη, ζεστή ιστορία της ελληνικής δόξας σε μια εποχή που χρειαζόμαστε τέτοιες ιστορίες», δήλωσε η Shani Hinton, η οποία είναι παραγωγός της ταινίας. «Ο Otto και η ελληνική ομάδα δημιούργησαν έναν δεσμό που συνεχίστηκε μέχρι σήμερα και αυτή η αμοιβαία αγάπη και σεβασμός λάμπει μέσω της ταινίας του Chris».

Η Cinema Nolita έχει δημιουργήσει την ταινία με τον Ronald L. Chez να εργάζεται ως εκτελεστικός παραγωγός.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021 πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση