Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο και τον πρόεδρο λιμενικού ταμείου από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας Μικέ Κουκουβά

Δημοσιεύτηκε 20:27 - 17/06/2020 Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο και τον πρόεδρο λιμενικού ταμείου από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας  Μικέ Κουκουβά

 Επιστολή προς

 κ Δημαρχο Διακομιχαλη Δημητρη

κ Προεδρο Λιμενικου ταμείου Μπουκη Μιχαλη

 

Κύριε Δήμαρχε και κύριε Πρόεδρε του λιμενικού ταμείου,

Με λύπη διαπιστώνει κανείς ότι στην αρχή του καλοκαιριού η κατάσταση του λιμανιου (και κατ επέκταση του λιμενικου ταμείου ) είναι απαράδεκτη. Τα pillar (οι πυλωνες που τροφοδοτουνται τα σκάφη με νερό και ηλεκτρικό ρεύμα ) είναι εγκαταλελειμμένα με τα προστατευτικά τζάμια  σπασμένα. Από τη σειρά πυλαρς που βρίσκεται μπροστά από το λιμεναρχείο μόνο ένα έχει νερό. Κάποια δεν έχουν ούτε ηλεκτρικό ρεύμα.

Απολυτή αναρχία στον ελλιμενισμό των σκαφών. Οι ιδιοκτήτες των σκαφών τσακωνόμαστε, γιατί ο ένας παίρνει τη θέση του άλλου. Δεν υπάρχει κανένας εκπρόσωπος από το λιμενικό ταμείο.Έμαθα ότι διακόπηκε η σύμβαση του προηγούμενου χωρίς να αντικατασταθεί με κάποιον άλλο. Το γεγονός ότι αυτή την ώρα ελλιμενίζονται σκάφη από επισκέπτες του νησιού μας και δεν υπάρχει εκπρόσωπος του λιμ. Ταμείου για να συλλέξει τα τέλη δεν απασχολεί κανέναν. Η απώλεια της δημόσιας περιουσίας δεν συγκινεί κανένα υπεύθυνο.

Κύριε Μπούκη μετά από σχεδόν ένα χρόνο στη θέση του προέδρου του λιμενικού ταμείου δεν έχετε επιδείξει εμφανές έργο.

Κύριε Δήμαρχε η περίοδος χάριτος τέλειωσε. Μπορεί η ιστορία να μακαρίζει ένα δήμαρχο που εκλέχτηκε τέσσερις φορές όμως μπορεί και να τον αναθεματίζει. Σηκώνετε  μεγάλη ευθύνη  στις πλάτες σας.

 

ΥΓ: Δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας σχετικά με την ύπαρξη κάποιου ανθρώπου για την εξυπηρέτηση των σκαφών που φθάνουν στην Κάλυμνο. Φροντίστε όμως ο νέος που θα αναλάβει( και θα  είναι η πρώτη εικόνα της Καλύμνου στους επισκέπτες με σκάφη) να είναι ανάλογος των απαιτήσεων. Όπως αυτούς που βλέπουμε στα λιμάνια της Κω , της Λέρου ακόμη και της Νισύρου. Νέα πρόσωπα , χαμογελαστά , πολύγλωσσα με τη στολή τους. Δεν νοείται συνέχεια να νιώθουμε οι Καλύμνιοι  φτωχοί συγγενείς των άλλων νησιωτών.

 

 

Με τιμή

Κουκουβας Μικές

Δημοτικός  Συμβουλος