Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Δημοσιεύτηκε 11:01 - 27/06/2020 Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Με ομόφωνες αποφάσεις Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο Δήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Αντώνης Καμπουράκης και Γραμματέας ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας


Την πρώτη τους συνεδρίαση πραγματοποίησαν χθες τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμιδικού Φορέα Διαχείρισης Στέρεων Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. (ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου), μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.
Η συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, είχε ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή Αντιπροέδρου και Γραμματέα και
2. Την ανάθεση δικαιωμάτων και εξουσιών του Διοικητικού Συμβουλίου σε έναν ή περισσότερους συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στη θέση του Αντιπροέδρου ομόφωνα εξελέγη ο Δήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου Αντώνης Καμπουράκης και στη θέση του Γραμματέα, επίσης ομόφωνα, εξελέγη ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας.
Σχετικά με την παροχή εξουσιοδότησης, με ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ. την εταιρία εκπροσωπούν από κοινού ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Καμπουράκης.
Το Γραφείο Τύπου