Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Κω θα επισκεφθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού

Δημοσιεύτηκε 11:13 - 27/06/2020 Την Κω θα επισκεφθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού

Κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον Υφυπουργό, Μάνο Κόνσολα και στελέχη του Πρωθυπουργικού Γραφείου θα επισκεφτεί την ερχόμενη Δευτέρα την Κω.

Οι κυβερνητικοί θα συναντηθούν με φορείς του νησιού, και θα δοθεί συνέντευξη Τύπου. Η επιλογή της Κω είναι με κριτήριο ότι στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» θα προσγειωθεί στις 6 το απόγευμα η πρώτη πτήση της TUI στην Ευρώπη, μεταφέροντας για διακοπές επιστήμονες που έδωσαν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού στη Γερμανία.

Οι επισκέπτες θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «ROBINSON CLUB ΔΑΙΔΑΛΟΣ».και για την υποδοχή τους ο Δήμος ετοιμάζει ειδική τελετή στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης».

«Είμαστε σε μία θύελλα, σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, όμως εργαζόμαστε νυχθημερόν στην κυβέρνηση, ώστε να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξη και να τονωθεί και η Δωδεκάνησος με ειδική μέριμνα», δήλωσε ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας στον sky.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και τους τουριστικούς φορείς και στόχος –όπως επισήμανε- είναι να διασφαλισθούν οι θέσεις εργασίας.

“Είναι η Ρόδος που έχει ξεκινήσει το τουριστικό θαύμα. Η χρονιά που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη. Προτρέπουμε, ωστόσο, όλους τους ανθρώπους του Τουρισμού να παραμείνουν ψύχραιμοι, μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Είναι δεκάδες οι συναντήσεις που γίνονται καθημερινά από το κυβερνητικό επιτελείο και στόχος είναι να υπάρχουν θέσεις εργασίας. Θέλω ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στους τέσσερις βουλευτές Δωδεκανήσου της ΝΔ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κόνσολας.

skyrodos.gr