Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επικινδυνότητες στο πιο κεντρικό σημείο της παραλίας του Μασουριού- Αστείο μέτρο προστασίας από τον δήμο

Δημοσιεύτηκε 18:21 - 05/07/2020 Επικινδυνότητες  στο πιο κεντρικό σημείο της παραλίας του Μασουριού- Αστείο μέτρο προστασίας από τον δήμο

 Το γήπεδο του beach-volley στο Μασούρι έχει την δική του ιστορία στην παραλία.

Τόπος διεξαγωγής ομηρικών τουρνουά αλλά και καθημερινό σημείο συνάθροισης πολλών νέων ή παιδιών. Παρόλο που γνωρίζουμε ότι υπάρχει νομικό πρόβλημα για την περιοχή, οφείλουμε να επισημάνουμε κάποια προβλήματα που υπάρχουν εκεί.

Καταρχήν όλη η εξέδρα που κάθεται καθημερινά τόσος κόσμος είναι σάπια, με τα σίδερα που εξέχουν σε διάφορα σημεία να είναι άκρως επικίνδυνα.

Στην παραλία ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα κουβούκλιο που κάποτε χρησιμοποιούνταν για αλλακτήριο και τώρα είναι σκουριασμένο, μπαταρισμένο και επίσης επικίνδυνο για τους επισκέπτες. Αλυσίδες ή κομμάτια σιδήρου βρίσκονται διάσπαρτα στην άμμο.

Σε μία από τις άμεσες προσβάσεις στην παραλία, στην πρώην καντίνα που τώρα είναι κλειστή, έφυγε το σκαλοπάτι. Στην θέση του προεξέχει άλλο ένα κομμάτι σιδήρου σκουριασμένο, επιπλέον υψομετρικά δεν βοηθάει πλέον κάποιο παιδί ή ηλικιωμένο να κατέβει στην παραλία.

Στην περιοχή δεν υπάρχει κάδος ούτε για δείγμα όπως και στις περισσότερες παραλίες του νησιού. Και επειδή μιλήσαμε και για αστείο μέτρο από τον δήμο, αναφερόμαστε στην απαγορευτική πινακίδα που υπάρχει εκεί και στην βαμμένη με πινέλο προειδοποίηση : ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ , η οποία είναι εκεί από πέρυσι.

Δεν είναι και ότι καλύτερο όλο αυτό το σκηνικό και παρακαλούνται οι αρμόδιοι να ασχοληθούν πιο σοβαρά με την πιο τουριστική παραλία του νησιού.