Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχές για την σχολική χρονιά από την δημοτική παράταξη "Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ"

Δημοσιεύτηκε 23:25 - 13/09/2020 Ευχές για την σχολική χρονιά από την δημοτική παράταξη "Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ"


Ιδιαίτερη είναι η σχολική χρονιά που ξεκινάει αύριο για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς των παιδιών σε κάθε σχολική βαθμίδα. Στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν χρειάζεται αλληλοϋποστήριξη και διάλογος προκειμένου να ξεπεραστεί το κάθε εμπόδιο.
Η παράταξη μας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη. Ας μην είναι οι μάσκες οι πρωταγωνιστές ενός τόσο σημαντικού γεγονότος όπως το άνοιγμα των σχολείων μας. Ας παραμείνει στο επίκεντρο η αγωνία για βελτιωμένο σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά μας, η βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, η παροχή περισσότερου υλικού εξοπλισμού στους εκπαιδευτικούς μας προκειμένου να βελτιώσουν και αυτοί τις παροχές γνώσεων στους μαθητές τους, ο εκσυγχρονισμός των υλικών μέσων για την μάθηση των παιδιών μας και η καλλιέργεια της συνεργασίας του αλληλοσεβασμού και του διαλόγου που να διαφαίνεται στις σχέσεις γονέων -εκπαιδευτικών-μαθητών ...
Ας μείνουμε μακριά από ακρότητες και ας υποστηρίξουμε τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών και των παιδιών μας με κάθε τρόπο.
Καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους.

Δημοτική παράταξη " Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ"