Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαιρετισμός Επάρχου για την νέα σχολική χρονιά

Δημοσιεύτηκε 18:27 - 14/09/2020 Χαιρετισμός Επάρχου για την νέα σχολική χρονιά

Αγαπητά μας παιδιά ,

Ξεκινά σήμερα η νέα σχολική χρονιά , κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους μας. Μάσκες αντισηπτικά , αποστάσεις, είναι η νέα καθημερινότητα του σχολείου για να μείνουμε υγιείς όλοι μας.

Ας μην είναι όμως αυτό που θα καθορίσει τα συναισθήματα και τη σημασία της σχολικής χρονιάς που μόλις άρχισε .

Παιδιά μου μια καινούργια διαδρομή ξεκινά για σας και στη διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμη γνώση , να ανακαλύψετε τις δυνατότητες σας, να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες, να γνωρίσετε φίλους, να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

Δίπλα σας σ΄αυτή τη διαδρομή , συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί σας, , που προσπαθούν πάντα με αγάπη και επιστημοσύνη , να σας μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να σας δώσουν τα εφόδια που θα σας είναι απαραίτητα στην συνέχεια .

Οι γονείς σας επίσης , βρίσκονται κοντά σας, με αυταπάρνηση, σ΄αυτή την όμορφη αλλά και επίπονη διαδικασία . Σας στηρίζουν και σας ενθαρρύνουν να προχωρήσετε και να φτάσετε το στόχο σας.

Εμείς ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ως Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, είμαστε πάντα κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, πρόθυμοι να συνδράμουμε όπου μπορούμε, ώστε να διευκολύνουμε την εκπαιδευτική διαδικασία.

Εύχομαι σε όλους , υγεία, κουράγιο και δύναμη, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Έπαρχος Π.Ε. Καλύμνου Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής