Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση εργασίας του Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.   

Δημοσιεύτηκε 22:17 - 14/10/2020 Συνάντηση εργασίας του Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.   

Συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Κολοκούρη Στέφανο.

O κύριος Παππάς είχε την ευκαιρία να αναλύσει με τον Αρχηγό, το σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος για τη χειμερινή περίοδο, σε ότι αφορά τα Δωδεκάνησα.

Τόνισε, ακόμα, πως κατά τη διάρκεια της μεγάλης κακοκαιρίας που έπληξε τη Ρόδο τον περασμένο χειμώνα, προκαλώντας σημαντικές ζημιές, καθώς και κατά τη θερινή περίοδο και το ξέσπασμα των πυρκαγιών στα Δωδεκάνησα , η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, εκεί που χρειαζόταν, κατέστησε τα νησιά μας ασφαλή και θωρακισμένα. 

Τέλος, o κύριος Παππάς συνεχάρη τον Αρχηγό, για τον καθημερινό αγώνα των Ελλήνων Πυροσβεστών και την προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία. Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής με την σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Παππά για την παρουσία του και τον τίμησε απονέμοντας του τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Πυροσβεστικού σώματος.