Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ στην Κάλυμνο, θα θρηνήσουμε θύματα!

Δημοσιεύτηκε 09:42 - 25/10/2020 ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ στην Κάλυμνο, θα θρηνήσουμε θύματα!

Το παρακάτω άρθρο-μαρτυρία δημοσιεύτηκε σήμερα στο 12sports.gr και περιγράφει πρόσφατα γεγονότα - πλέον γνώριμα σε εμάς- και αναδημοσιεύεται αυτούσιο μαζί με τον τίτλο του, προς γνώσιν των αρμόδιων:
 
"ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ στην Κάλυμνο, θα θρηνήσουμε θύματα!
Δυστυχώς όταν θα θρηνήσουμε θύματα στις ΑΘΛΙΕΣ μπασκετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις της Καλύμνου θα είναι ήδη αργά... Οι κορασίδες χθες έκαναν... πατινάζ στο κλειστό, το ταμπλό έσπασε ξανά και ένας νεαρός αθλητής της Ακαδημίας Καλύμνου έσπασε την κλείδα του στο ανοιχτό γήπεδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!
Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι οι εκάστοτε δημοτικές αρχές της Καλύμνου δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τον αθλητισμό. Μάλλον αδιάφοροι είναι και συνεχίζουν να κάνουν τους… «Κινέζους». Το ίδιο και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, το ίδιο και η τωρινή και ενδεχομένως το ίδιο και η επόμενη. Ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι και πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο θα γίνει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα αργήσει η στιγμή που θα έρθουν και χειρότερα απ’ ότι συνέβησαν πάλι χθες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα στις… ΤΡΑΓΙΚΕΣ γηπεδικές μπασκετικές εγκαταστάσεις του νησιού, που συνεχίζουν να ρημάζουν. Την ίδια ώρα λοιπόν που οι κορασίδες της Ακαδημίας Καλύμνου και του Ξάνθου Πάτμου έκαναν ΠΑΤΙΝΑΖ στο παντελώς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ γήπεδο για τη διεξαγωγή αγώνων, στο ανοιχτό γήπεδο- που είναι επίσης σε τρισάθλια κατάσταση- είχαμε τα χειρότερα. Ένας νεαρός αθλητής της Ακαδημίας Καλύμνου γλίστρησε στο κακό δάπεδο (που είναι γεμάτο λακκούβες) έπεσε κάτω και έσπασε την κλείδα του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της Καλύμνου και πιθανότατα θα παραμείνει για νοσηλεία και σήμερα...
Και δεν φτάνει μόνο αυτό…
Το ταμπλό στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου έσπασε ξανά. Μάλιστα ο αθλητής της Ε.Α.ΚΑ. Στέλιος Ελ Κολί σε προσπάθεια του για μπάσιμο, ακούμπησε το ταμπλό και «έκοψε» το δάχτυλο του. ΜΙΛΑΜΕ για ΑΠΟΛΥΤΑ τριτοκοσμικές συνθήκες στην ΚΑΛΥΜΝΟ εδώ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, κανείς δεν κάνει τίποτα. Νομίζουμε ότι έφτασε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η στιγμή οι ομάδες (ΟΛΕΣ) να πατήσουν πόδι και ενωμένες να κάνουν το δικό τους αγώνα. Όταν θρηνήσουμε θύμα, θα είναι ήδη αργά… ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ή κάνουν ότι κοιμούνται, ας τους ξυπνήσουν."