Εκτύπωση αυτής της σελίδας

15 κρούσματα στο Νοσοκομείο Ρόδου – Για «Υγειονομική βόμβα» κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι

Δημοσιεύτηκε 13:32 - 24/11/2020 15 κρούσματα στο Νοσοκομείο Ρόδου – Για «Υγειονομική βόμβα» κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι

15 ασθενείς με covid-19 νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, εκ των οποίων ενώ ένα άτομο είναι διασωληνωμένο και αναμένεται να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο αναφοράς.

«Στην κομματική ταυτότητα των εργαζομένων», αποδίδει τις καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ρόδου, ότι «αυτό μετατρέπεται σε υγειονομική βόμβα με ανυπολόγιστες συνέπειες», ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γρηγόρης Ρουμάνης μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων αναφέρει, πως «στην Α΄ Χειρουργική κλινική , λόγω κρουσμάτων σε προσωπικό, έχουν ανασταλεί όλα τα χειρουργεία, ενώ σε αναστολή λόγω κρούσματος είναι και το γαστρεντερολογικό τμήμα. Παράλληλα υπολειτουργεί μετά τον εντοπισμό κρούσματος το αιμοδυναμικό τμήμα του Νοσοκομείου.»
Στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων γίνεται επίσης ιδιαίτερη αναφορά «στην Καρδιολογική Κλινική και στη Μονάδα Εμφραγμάτων, όπου βρέθηκαν θετικοί στον ιό τρεις ασθενείς και τρεις άτομα προσωπικό, ενώ εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν, βρίσκεται το προσωπικό της Β΄ Παθολογικής, που ήρθε σε επαφή με τρεις ασθενείς, οι οποίοι ήταν θετικοί στον ιό.»
«Προβλήματα υπάρχουν, παραλείψεις υπάρχουν, το Νοσοκομείο όμως παραμένει ασφαλές και αξιόπιστο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ρουμάνης.
erarodou.blogspot.com