Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση με "δόση ειρωνείας" από τον Δήμαρχο σε επιστολή νέου αγρότη και ανταπάντηση από αυτόν

Δημοσιεύτηκε 14:45 - 21/01/2021 Απάντηση με "δόση ειρωνείας" από τον Δήμαρχο σε επιστολή  νέου αγρότη και ανταπάντηση από αυτόν

ΘΕΜΑ: <<Απάντηση σε ανοιχτή επιστολή σας>>

 

Κύριε Σκεύο Κουτούζη,

        Διάβασα με μεγάλη προσοχή την επιστολή σας. Προσπάθησα να βρω για ποιο ακριβώς πράγμα μέμφεστε τη Δημοτική Αρχή. Δε βρήκα τίποτα συγκεκριμένο.  Αοριστολογίες και γενικότητες.

       Ο Δήμος άραγε ευθύνεται για την καραντίνα; Αυτό πιστεύετε ; Και πότε η Δημαρχία κατηγόρησε τους αγρότες ότι διασπείρουν τον ιό ;Ο Δήμος είναι άραγε αυτός που έχει την ευθύνη τήρησης των μέτρων ;

       Μορφωμένος άνθρωπος είστε και θα περίμενε κανείς να αναφερθείτε συγκεκριμένα και στοιχειοθετημένα στις κατηγορίες σας εναντίον του Δήμου. Για ποιο ακριβώς πράγμα τον κατηγορείτε. Εντούτοις το μόνο που προκύπτει από τα γραφόμενά σας είναι μια σωρεία δριμύτατων αυθαίρετων και ανυπόστατων κατηγοριών.

       Περιμένουμε λοιπόν τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

                                                                                  

                                                       Ο Δήμαρχος  Καλυμνίων

                                                              Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

 

Και η απάντηση του Σκεύου Κουτούζη


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή Καλύμνου που έλαβε υπόψιν την ανάρτηση αγανάκτησής μου σχετικά με την πρόσφατη κατάσταση με τους αγρότες του νησιού μας, με απάντηση τους στο προφίλ της παράταξης ‘’Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής’’.
Να απαντήσω λοιπόν στα ερωτήματα που σας δημιούργησα!
Όταν κλείσαμε πριν από την Πρωτοχρονιά, κλείσαμε με την αιτιολογία οτι ο τρόπος λειτουργίας μας φέρει αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης του ιού.
- Δεν έκλεισαν όμως επιχειρήσεις που στεγάζονται σε κλειστούς χώρους (π.χ. μπακάλικα, minimarket, supermarket κτλ.). Να αναφέρω οτι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κλείσουν οι παραπάνω επιχειρήσεις απλα θα ήθελα να εχουμε και εμείς το δικαίωμα να εργαστούμε μιας και εμείς είμαστε υπαίθρια πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.
- 20μέρες μετά και αφότου έχουμε μείνει και περιμένουμε σιωπηλοί τις εξελίξεις και η μία αναβόλη πίσω από την άλλη, ανοίγουν ΟΛΑ εκτός από εμάς με την αιτιολογία CLICK-AWAY.
Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις διατροφής λειτουργούν με CLICK-AWAY;
- Δεν μας επιτρέπεται ο οποιοσδήποτε τρόπος διανομής των προιόντων μας .
Επισκευθήκατε τον Βαθύ να δείτε την κλίμακα της καταστροφής; ΟΧΙ! Αναφέρατε αποζημίωση με την αγορά 10 τόνων μανταρινιού. Αυτοί που δεν έχουν μανταρίνια και παράγουν μαρούλια , μπρόκολα, κουνουπίδια, χόρτα είδη επίσης ευπαθή;
Χιλιάδες φυτά χιλιάδες ευρώ χάνονται μέρα με την μέρα, 10 τόνοι μανταρίνι είναι η βελόνα στα άχυρα!
Με ρωτάτε γιατί κατηγορώ την Δημοτική αρχή του νησιού .
Είστε η αρχή του τόπου! Είστε η φωνή μας!
Στα καλά και στα κακά !

Σκεύος Κουτούζης