Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκαταλελειμμένα κτήρια στις Πεταλούδες επισκευάζονται και παραδίδονται προς χρήση στους πολίτες

Δημοσιεύτηκε 18:28 - 23/01/2021 Εγκαταλελειμμένα κτήρια στις Πεταλούδες επισκευάζονται και παραδίδονται προς χρήση στους πολίτες

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο αντιδήμαεχος της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων κ. Αναστάσιος Σπανός, αναφέρει τα εξής:

Τα έργα και οι παρεμβάσεις στη ΔΕ Πεταλούδων συνεχίζονται με απώτερο σκοπό και στόχο την βελτίωση και συντήρηση τόσο των κτηρίων όσο και των υποδομών.

Κτήρια εγκαταλελειμμένα  και παρατημένα στην τύχη τους και στην φθορά του χρόνου χωρίς κανένας να νοιάζεται για την αξιοποίηση  τους, επισκευάζονται και αποδίδονται προς χρήση στους πολίτες.

Συγκεκριμένα επισκευάσαμε και συντηρήσαμε τις δημόσιες δημοτικές τουαλέτες στην κοινότητα Μαριτσών. Οι εργασίες που έγιναν αφορούσαν την καθαίρεση των σαθρών επιχρισμάτων και την επισκευή τους, ξηλώσαμε την 
παλαιά και φθαρμένη υδραυλική εγκατάσταση και αντικαταστάθηκε με νέα υλικά τελευταίας γενιάς, τοποθετήθηκαν νέα είδη υγιεινής και καινούργιοι καθρέφτες.

Προχωρήσαμε στην συντήρηση και επισκευή όλης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης τοποθετώντας νέα φωτιστικά.

Κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε νέα παράθυρα με υαλοπίνακες θωρακίζοντας τα με προστατευτικά κάγκελα. Έγινε συντήρηση και χρωματισμός όλου του κτηρίου και των θυρών, επισκευάστηκαν οι φθορές στα πλακίδια και καθαρίστηκε όλος ο χώρος.

Στο νηπιαγωγείο Κρεμαστής κατασκευάσαμε αντιπλημμυρικό έργο μικρής κλίμακας δημιουργώντας φρεάτιο και τοποθετήσαμε καινούργια βυθιζόμενη αντλία.

Με αυτό τον τρόπο, επιλύσαμε το χρόνιο πρόβλημα να πλημμυρίζει ο προαύλιος χώρος κάθε φορά που έβρεχε, δυσκολεύοντας την είσοδο και έξοδο των μαθητών στις αίθουσες.

Όλες οι αγορές των υλικών  έγιναν μέσω των προμηθειών της ΔΕ Πεταλούδων και οι εργασίες εκτελέστηκαν από το προσωπικό της συντήρησης και καθημερινότητας της ενότητας μας, τους οποίους και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση.

Επίσης, ευχαριστώ τους προέδρους Γιώργο Παπαδημήτρη και Μιχάλη Δράκο για την βοήθεια και την συνεργασία.

Η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη είναι διπλα στους πολίτες και συνεχίζει με έντονους ρυθμούς να νοιάζεται για τα προβλήματα, να τα επισημαίνει και να δίνει λύσεις.

rodiaki.gr