Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαδικτυακή Έκθεση των Αδελφοποιημένων/Φίλων πόλεων του Ντάργουιν

Δημοσιεύτηκε 12:12 - 10/04/2021 Διαδικτυακή Έκθεση των Αδελφοποιημένων/Φίλων πόλεων του Ντάργουιν

Το νησί της Καλύμνου, μετά από πρόσκληση της πόλης του Ντάργουιν και του Δημάρχου κ. Κώστα Βατσκαλή, καλείται  να συμμετάσχει στη “Διαδικτυακή Έκθεση των Αδελφοποιημένων/Φίλων πόλεων του Ντάργουιν”.

Η έκθεση αποσκοπεί στην ενίσχυση των πολιτιστικών και οικονομικών ανταλλαγών και την προώθηση αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ του Ντάργουιν και της Καλύμνου. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα προβολής της Καλύμνου στο δίκτυο των έντεκα Αδελφοποιημένων Πόλεων του Ντάργουιν, με συνολικό πληθυσμό 35 εκατομμυρίων κατοίκων.

Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλες τις παραγωγικές τάξεις και κλάδους του νησιού, σε τομείς της οικονομίας, εμπορίου, τουρισμού, ιατρικής και εκπαίδευσης καθώς και  σε φορείς  δημοσίου και ιδιωτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την συμμετοχή τους, να απευθύνονται στο Δημοτικό Γραφείο Τουρισμού από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 – 15:00, τηλέφωνο επικοινωνίας 22430 29299 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής 30/04/2021.