Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστήριο Αναγνωστηρίου προς τον Μιχαήλ Α. Ψαρομπά

Δημοσιεύτηκε 11:31 - 13/04/2021 Ευχαριστήριο Αναγνωστηρίου προς τον Μιχαήλ Α. Ψαρομπά

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

                                                                      

                                                                                   

 

            Το Αναγνωστήριό μας έτυχε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια της γενναιόδωρης στήριξης του συμπατριώτη μας Μιχαήλ Α. Ψαρομπά. Ο εκλεκτός μας συμπατριώτης ανταποκρίθηκε πάντα θετικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις στα κατά καιρούς αιτήματά μας για οικονομική  στήριξη εκδηλώσεών μας. Και τούτο το έπραττε κάθε φορά  με διάθεση δοτική, χωρίς υπολογισμούς και ταλαντεύσεις.

Το ίδιο έπραξε προσφάτως, αναλαμβάνοντας τη δαπάνη της τελευταίας μας έκδοσης που έχει τίτλο: «Η Κάλυμνος στην Επανάσταση του 1821», μιας έκδοσης επετειακής, με την ευκαιρία συμπλήρωσης διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.  Η εργασία αυτή απευθύνεται, κυρίως, σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς και των δύο Βαθμίδων, Γι΄αυτό και θα προσφερθεί στους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, που διδάχτηκαν φέτος τη Νεότερη Ιστορία της πατρίδας μας, καθώς και  στις Βιβλιοθήκες των Σχολικών μας Μονάδων.

Τον ευχαριστούμε, λοιπόν,  από καρδιάς γι΄αυτή του την καίρια  συμβολή στην παραπάνω  δράση  του Αναγνωστηρίου μας. Υπογραμμίζουμε, επιπρόσθετα, ότι η πράξη του αυτή  λαμβάνει πολλαπλάσια αξία, δεδομένου ότι πραγματοποιήθηκε σε καιρούς οικονομικά ζοφερούς  και πολύ στενάχωρους, για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι αυτή  η διαχρονική πολύτιμη στήριξη συμπατριωτών μας  μετουσιώνεται πάντα σε προσφορά στο σύνολο των δημοτών του νησιού μας.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                                  Ο Πρόεδρος                                     Η Γραμματέας

 

 

 

Παναγιώτης Γιαμαίος                      Χριστίνα Παπουτσή