Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και η Πάτμος στο δρομολόγιο του HELLENIC HIGHSPEED

Δημοσιεύτηκε 11:14 - 01/06/2021 Και η Πάτμος στο δρομολόγιο  του HELLENIC HIGHSPEED

Χαράς ευαγγέλια  για το νησί μας,  τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας.  Θα είναι και η Πάτμος στο δρομολόγιο  του πλοίου HELLENIC HIGHSPEED, της Κοινοπραξίας BLUE STAR FERRIES  στη νέα καθημερινή γραμμή (εκτός Σαββάτου) ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ – ΠΑΤΜΟΣ- ΛΕΡΟΣ και μία μέρα Φούρνους.

 

Όπως μας είπε ο Δήμαρχος κ. Λευτέρης Πέντες  στην συζήτηση  του με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής κ Μανώλη Κουτουλάκη τις  προηγούμενες ημέρες,  είχε τη διαβεβαίωση του, ότι στο  δρομολόγιο αυτό που δεν έχει εγκριθεί  ακόμη από τη ΣΑΣ περιλαμβάνεται και η Πάτμος. 

Το δρομολόγιο αν όλα πάνε καλά και εγκριθεί από τη ΣΑΣ,  προγραμματίζεται  από την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, ενώ το πλοίο θα εκτελεί δρομολόγια καθημερινά εκτός Σαββάτου, με διανυκτέρευση στη Λέρο, λόγω των ασφαλών λιμανιών της. 

Μας είπε  επίσης  πως οι παρεμβάσεις του έγιναν έγκαιρα αλλά δεν τις ανακοίνωσε για ευνόητους λόγους, περιμένοντας την έγκριση του δρομολογίου από την ΣΑΣ. 

 

Επίσης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεοδωράτο Διονύση,  της εταιρείας Bluestarferries  επικοινώνησε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Στόικος μετά το δημοσίευμα για το δρομολόγιο στο οποίο απουσίαζε η Πάτμος και έλαβε την ίδια διαβεβαίωση. Ότι η Πάτμος θα είναι μέσα.  

 

Η καλύτερη είδηση της εβδομάδος! Ένα τέτοιο πλοίο μας έλειπε όπως και ένα τέτοιο δρομολόγιο. 

 

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας το  πλοίο HELLENIC HIGHSPEED, ανήκει στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, μέλος της Κοινοπραξίας BLUE STAR FERRIES. Ναυπηγήθηκε το 1996, ταξιδεύει με ταχύτητα 34 κόμβων και μπορεί να φιλοξενήσει 724 επιβάτες και 175 οχήματα.

της Σμαράγδας Μουλιάτη

patmostimes.gr