Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Barco de Pirata ξεκίνησε τις ημερήσιες εκδρομές του με πολύ κέφι και με μεγάλη προσέλευση κόσμου

Δημοσιεύτηκε 17:47 - 14/06/2021 Το Barco de Pirata ξεκίνησε τις ημερήσιες εκδρομές του με πολύ κέφι και με μεγάλη προσέλευση κόσμου

 Το "πειρατικό" ξεκίνησε χθες Κυριακή τις ημερήσιες εκδρομές του με μεγάλη επιτυχία.

Η εκδρομή ξεκίνησε από την Κάλυμνο στις 10.30 με πρώτο προορισμό την Ψέριμο. Παρέμεινε εκεί για 1:30 ώρα περίπου και στην συνέχεια αναχώρησε για την Πλάτη όπου και παρέμεινε για περίπου 3 ώρες.

Δυνατή μουσική, πολύ κέφι, νοστιμότατο φαγητό, φιλικό και εξυπηρετικότατο προσωπικό, πανέμορφο σκάφος και ασφαλείς συνθήκες για λόγους κόβιντ, συνέθεσαν ένα πολύ όμορφο σκηνικό που σε προσκαλεί να το κάνεις.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους κ. Σάκης Κυπραίος, η σύζυγος Βαλαντούλα και τα 3 παιδιά τους: ο ακούραστος Παντελής, η οργανωτική Εφη αλλά και η μασκώτ του πλοίου ο Γιάννης δημιούργησαν μία κατάσταση πολύ φιλική προς όλους. Ο πειρατής Μανώλης Οικονόμου, ο τρελός Αντώνης Ρεισης  αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά του προσωπικού αποτελούν συνταγή επιτυχίας και διασκέδασης για το σκάφος.

Πολύ κέφι, χορός, βουτιές, νεροτσουλήθρα, Ψέριμος, Πλάτη με μόνο 10 ευρώ (με φαγητό).

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και αναμένουμε την επόμενη εκδρομή που από ότι μας είπαν προγραμματίζεται για του Αγίου Πνεύματος .