Εκτύπωση αυτής της σελίδας

(VIDEO) Ορκίστηκε και παρέλαβε την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου η Κατερίνα Εμμανουήλ

Δημοσιεύτηκε 19:48 - 16/06/2021 (VIDEO) Ορκίστηκε και παρέλαβε την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου η Κατερίνα Εμμανουήλ

"Πέρα από τα λόγια πρέπει να περνάμε και στα έργα, όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά", τόνισε η νέα Διοικητής του "Βουβάλειου" Γ. Νοσοκομείου Καλύμνου, που ανέλαβε σήμερα και επίσημα τα καθήκοντά της, καθώς σήμερα ορκίστηκε η Κατερίνα Εμμανουήλ, παρουσία του Χρήστου Ροϊλού, Δ/κτη της 2ης ΥΠΕ.

Η νέα Διοικητής, "άφησε" την Λέρο και τις πολλαπλές της δραστηριότητες και αναλαμβάνει την διοίκηση του Νοσοκομείου του νησιού, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Στασινόπουλο, που ασκούσε παράλληλα καθήκοντα, ως διοικητής και στο Νοσοκομείο του γειτονικού νησιού, αφήνοντας στη θέση του μια "γνώριμη συνεργάτιδά του", την Κατερίνα Εμμανουήλ, που τον τελευταίο χρόνο βρίσκονταν στην θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ του ιδρύματος της Λέρου.
Παρών στην διαδιασία και ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός, ο οποίος στην συνέντευξη που ακολούθησε, αφού ευχαρίστησε τον Β. Στασινόπουλο, εξήρε την προσφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε και παρουσίασε την νέα Διοικητή και της ευχήθηκε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της.

Η Κατερίνα Εμμανουήλ, στην συνέντευξη που ακολούθησε μετά την ορκομωσία, ήταν πολύ σύντομη και επεσήμανε πως είναι εις γνώση της το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό "όσοι ασχολούνται με τα κοινά πέρα από λόγια πρέπει να προχωράνε και στα έργα", δίνοντας το στίγμα της "επόμενης ημέρας" για την περίοδο που θα ασκεί τα,  κρίσημα για την Δημόσια Υγεία στο νησί, καθήκοντά της.

Ο Β. Στασινόπουλος, παραδίδοντας "τη σκυτάλη" στην νέα Διοικητή, ευχαρίστησε το προσωπικό του Νοσοκομείου και το ΔΣ του ιδρύματος, που στάθηκαν στο πλάι του. 

palmostiskalymnou.blogspot.com