Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πότε “θα ανάψουν” ξανά οι μπουλντόζες στον Περιφερειακό δρόμο Θέρμα – Άγιος Σάββας;

Δημοσιεύτηκε 17:11 - 10/09/2021 Πότε “θα ανάψουν” ξανά οι μπουλντόζες στον Περιφερειακό δρόμο Θέρμα – Άγιος Σάββας;

Άγνωστη παραμένει η εξέλιξη του έργου διάνοιξης του περιφερειακού δρόμου Θέρμα – Αγ. Σάββας, όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν στην παύση των εργασιών για περισσότερο από 4 μήνες, αλλά  και για το τι «μέλλει γενέσθαι» σχετικά με την συνέχιση της διάνοιξής του.

Ένα έργο που ενώ αποτελεί ύψιστης προτεραιότητας για την δημοτική αρχή, παρόλα αυτά εδώ και μερικούς μήνες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους,  έχουν σταματήσει οι εργασίες διάνοιξης του, αν και από στα μέσα του Ιουλίου βρίσκονταν στο νησί μας κλιμάκιο της ΜΟΜΚΑ υπό τον συνταγματάρχη Διον. Τσακαλάκη, προκειμένου, μαζί με παράγοντες του Δήμου,  να κάνουν αυτοψία για να συνεχιστούν οι εργασίες διάνοιξης του δρόμου.

Να επισημανθεί πως είναι ένα έργο,  το οποίο όταν παραδοθεί στην κυκλοφορία θα συντελέσει σημαντικά στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στην πόλη του νησιού, που αντιμετωπίζει σημαντικό κυκλοφοριακό πρόβλημα και ειδικά τις περιόδους “αιχμής” η μετακίνηση στους δρόμους της Πόθιας γίνεται πραγματικά ασύμφορη, ενώ παράλληλα θα είναι απαραίτητος, όταν (και όποτε) ξεκινήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα.

palmoskalymnou.gr