Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επανέναρξη δραστηριοτήτων από την Ένωση Καλυμνίων Αττικής

Δημοσιεύτηκε 21:12 - 18/10/2021 Επανέναρξη δραστηριοτήτων από την Ένωση Καλυμνίων Αττικής

 Ξαναρχίζουν οι δραστηριότητες της Ένωσης Καλυμνίων όπως μας ενημερώνουν μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από πολύμηνη διακοπή η πολύ δραστήρια ένωση των συμπατριωτών μας βάζει ένα προγραμματισμό δράσεων τηρώντας, όπως αναφέρει, όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δείτε την ανακοίνωση: 


Ανακοίνωση


Σήμερα Κυριακή 17/10 πραγματοποιήθηκε μετά από πολύ καιρό λόγω covid, συγκέντρωση των μελών του ΔΣ της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής.
Παρόντες ήταν τα περισσότερα μέλη του.
Με μεγάλη χαρά και ομόφωνα ,αποφασίστηκαν τα εξής:
1) Επανέναρξη των πλούσιων δραστηριοτήτων του συλλόγου ,τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την υγεία των μελών και φίλων του συλλόγου μας!
Ειδικότερα αποφασίστηκε η επανέναρξη των χορευτικών τμημάτων σε Αθήνα και Πειραιά υπό την εποπτεία των δασκάλων μας Αντώνη Κοκκινίδη και Κωνσταντίνου Δημόπουλου αντιστοίχως!
Λεπτομέρειες για την ακριβή ημέρα και ώρα, των μαθημάτων θα ανακοινωθούν σύντομα! Δηλώστε συμμετοχή καθώς με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα ,τα τμήματα θα είναι ολιγομελή!
2) Συμμετοχή του συλλόγου μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με τις παραδοσιακές φορεσιές μας!
3) Προκήρυξη εκλογών για νέο ΔΣ στις 28/11.
4) Αρτοκλασία Αγίου Νικολάου στις 5/12 ημέρα Κυριακή.
Η επιθυμία όλων μας , να ξανανταμώσουμε στον σύλλογο μας ,στο Καλύμνικο σπίτι μας, είναι τεράστια αλλά προέχει η ασφάλεια των μελών και φίλων μας.


Με τιμή το ΔΣ