Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για 6η φορά το 2o δημοτικό σχολείο πόλεως βραβεύεται με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων

Δημοσιεύτηκε 10:22 - 23/10/2021 Για 6η φορά το  2o δημοτικό σχολείο πόλεως βραβεύεται με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων

 Για 6η φορά το  2o δημοτικό σχολείο πόλεως βραβεύεται με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων, λόγω της επιτυχημένης συμμετοχής του στο Διεθνές Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία».

Το βραβείο αυτό απονέμεται ανά διετία στα σχολεία που διακρίνονται για τις πλούσιες περιβαλλοντικές τους δράσεις και το γεγονός ότι τα 14 τελευταία χρόνια έχει βραβευθεί 6 φορές είναι για για το σχολείο πάρα πολύ σημαντικό.

Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης εκπαιδευτικούς του σχολείου  κ. Μαγκούλια Καλλιόπη (υποδιευθύντρια) και κ. Μπουτκάρη Μιχαήλ (δάσκαλο), καθώς και σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν. Τέλος πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που πλαισίωσαν τις περιβαλλοντικές ομάδες, δουλεύοντας με ενθουσιασμό και αφοσίωση, κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, για ένα περιβάλλον καθαρό, υγιεινό και φιλόξενο.