Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Μπαράζ” εμπρησμών τη νύχτα στην Κάλυμνο – Κάηκαν επιχειρήσεις και αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε 12:53 - 13/11/2021 “Μπαράζ” εμπρησμών τη νύχτα στην Κάλυμνο – Κάηκαν επιχειρήσεις και αυτοκίνητο

Τριπλό εμπρηστικό “κτύπημα” τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κάλυμνο, με τα σημεία που δέχτηκαν τις “επιθέσεις” να είναι σε απόσταση μεταξύ τους, “Φανταρία”, View Cafe” και 3ο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Θεολόγο.

Σε τρία σημεία κλήθηκε η πυροσβεστική να παρέμβει τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς εκδηλώθηκαν, σχεδόν ταυτόχρονα, φωτιές σε τρία σημεία στο νησί, σε ακτίνα αρκετών εκατοντάδων μέτρων μεταξύ τους, με τα χαρακτηριστικά να δείχνουν πως πρόκειται για εμπρησμούς.

Συγκεκριμένα οι φωτιές εκδηλώθηκαν σε αποθήκη επιχείρησης στην περιοχή “Φανταρία”, με σημαντικές υλικές ζημιές, επίσης στο πάρκινγκ του 3ου Δημοτικού Σχολείου, όπου πήρε φωτιά ο κάδος σκουπιδιών και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στην περιοχή του Θεολόγου και στο View Cafe (πρώην Ραντεβού καφέ) στην πλαγιά του Αγίου Βασιλείου, όπου υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές η επιχείρηση, εσωτερικά και εξωτερικά.

Ήδη η Πυροσβεστική διενεργεί έρευνες και δίνονται καταθέσεις αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχουν ύποπτοι που έχουν προσαχθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που αναφέρουν επίσης πως εξετάζονται οι κάμερες ασφαλείας σε όλα τα σημεία που εκδηλώθηκαν οι εμπρησμοί και φαίνεται πως υπάρχουν πολλά στοιχεία για τους δράστες.


https://www.palmoskalymnou.gr/%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b6-%ce%b5%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%bc%cf%8e%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%cf%8d%ce%bd%cf%87%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85/