24 Σεπτεμβρίου 2023 | 17:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Δημοσιεύτηκε 10:11 - 23/11/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΣΙΛΗ  ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΚΕΨΗ ΒΑΣΙΛΗ  ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

 

 

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε την  Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας  Βασίλης Υψηλάντης  ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων , με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου και της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων .

Ο Βασίλης Υψηλάντης κατά την επίσκεψη του στην Κάλυμνο,  συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο Άγγελο Καλαθιανάκη και την νεοεκλεγείσα  ομάδα  της ΔΗΜ.ΤΟ  Καλύμνου της ΝΔ και συζήτησαν σημαντικά θέματα που αφορούν το νησί. Συναντήσεις είχε ο βουλευτής και με κατοίκους  του νησιού και φίλους.

Μεταξύ των θεμάτων που έθεσε η ΔΗΜ.Τ.Ο στον βουλευτή ήταν η ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Μηχανικών στην ΑΕΝ Καλύμνου, η αναγκαιότητα δημιουργίας νέου θεσμικού πλαισίου που να εξασφαλίζει την πάγια χρηματοδότηση της σχολής δυτών, η στήριξη της κυβέρνησης για την προώθηση των «γαλάζιων» επαγγελμάτων στο νησί, η  ίδρυση εσπερινού ΕΠΑΛ και τα προβλήματα των αλιέων και των ναυτικών.

Ο βουλευτής , αφού ενημέρωσε την Οργάνωση για τη δραστηριότητά του στη βουλή , δήλωσε ότι θα είναι παρόν σε ότι χρειαστεί όσον αφορά τις προσπάθειες που θα πρέπει  να γίνουν  για την επίλυση διαφόρων  θεμάτων που αφορούν το νησί και τους συμπατριώτες μας.

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΔ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση