Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλυμνος: Εσύ είδες τον χαμό που έγινε με το Black Friday αυτης της Παρασκευής;

Δημοσιεύτηκε 16:50 - 25/11/2021 Κάλυμνος: Εσύ είδες τον χαμό που έγινε με το Black Friday αυτης της Παρασκευής;

Αρχικά... τα καλά νέα είναι πως αύριο (Παρασκευή 26/11) έχουμε ένα Black Friday με εκπτώσεις που φτάνουν έως και -30% στα περισσότερα Delivery του νησιού!

Το πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο είναι αρκετά ενδιαφέρον...

Η είδηση είναι πως αρκετά από τα καταστήματα καφέ και εστίασης οργανώθηκαν ωστε να έχουν ΕΩΣ -30% ΕΚΠΤΩΣΗ στο Delivery για αύριο Παρασκευή (26/11) σε μια κίνηση που σκοπό έχει... να μας φτιάξει τη διάθεση!
 
Όλο αυτό οργανώθηκε μέσα σε λίγες μέρες στην Κάλυμνο! Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση του γνωστού χιουμοριστικού blog του νησιού «Αχινιός της Καλύμνου».
 
Η ανάρτηση του Αχινιού είχε χιουμοριστικό ύφος και προκαλούσε το νέο Delivery APP του νησιού, Kalymnos Delivery να «αφήσει τα δώρα για λίγους» και να στήσει ένα καθολικό Black Friday με εκπτώσεις για όλους (βλέπετε αυτή την περίοδο τρέχει μία κλήρωση όπου δύο τυχεροί θα κερδίσουν PS5 και iPhone 12)!
 
 
Η πρόκληση του Αχινιού ήταν ξεκάθαρη και κατέκλυσε στα social με σύνθημα «Ο Λαός απαιτεί, Μαύρη την Παρασκευή»
 
Τα παιδιά που τρέχουν το Kalymnos Delivery, έριξαν το μπαλάκι στο κοινό κάνοντας δημόσια ψηφοφορία για να δουν αν όντως ο κόσμος θέλει «Μαύρη την Παρασκευή» στο «Delivery της Καλύμνου»!
 
 
Το αποτέλεσμα ήταν ένα ξεκάθαρο ΝΑΙ... και κάπως έτσι όλα τα μαγαζιά που συμμετέχουν στην πλατφόρμα, οργανώθηκαν παρέα με το Kalymnos Delivery ώστε να «βάλουν πλάτη» για να στηθεί μία ημέρα εκπτώσεων στα online delivery.
 
Σήμερα, τα Social Media του νησιού «πλημύρισαν» από την αφίσα της δράσης, αποδεικνύοντας πως έχουν τη δύναμη να οργανωθούν όμορφες καταστάσεις στην Κάλυμνο!
 
Όπως ξεκάθαρα αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, αυτή την Παρασκευή τα συνεργαζόμενα καταστήματα του Kalymnos Delivery θα συμμετάσχουν στη προσπάθεια που σκοπό έχει... να μας φτιάξει την ψυχολογία, για έστω και μια ημέρα! Ταυτόχρονα, όσοι παραγγέλνουν μέσω του APP, ενδέχεται να κερδίζουν με τυχαίο τρόπο, εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες αγορές τους.
 
Έτσι αύριο πριν ή μετά τα ψώνια μας, μπορούμε να απολαύσουμε Black Friday και στον καφέ, το φαγητό ή το snack μας καθώς όλη τη μέρα θα υπάρχει η δυνατότητα Online Παραγγελίας με έκπτωση σε κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα του Kalymnos Delivery. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, πολλά μαγαζιά επεκτείνουν το Black Friday τόσο στις ηλεκτρονικές, όσο και στις τηλεφωνικές τους παραγγελίες!