Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν. Κατσιούλας: ¨Παιδιά με αναπηρία έρχονται αξημέρωτα από Κάλυμνο, Λέρο για να εξεταστούν στην Κω”

Δημοσιεύτηκε 12:29 - 06/09/2022 Ν. Κατσιούλας: ¨Παιδιά με αναπηρία έρχονται αξημέρωτα από Κάλυμνο, Λέρο για να εξεταστούν στην Κω”

‘’Ματώνει η ψυχή μας να βλέπουμε παιδιά με αναπηρία να έρχονται με τους γονείς τους αξημέρωτα στη Κω, για να περάσουν από την επιτροπή των ΚΕΠΑ (Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας) και να ταλαιπωρούνται ευρισκόμενα σε μη οικείο χώρο, με ορατούς τους κινδύνους που απειλούν την υγεία τους’’ δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων e- ΕΦΚΑ και μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων e-ΕΦΚΑ Δωδεκανήσου Νίκος Κατσιούλας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

‘’Ντρέπομαι ‘’ τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Κατσιούλας ’’να βλέπω αυτά τα παιδιά από τις 4 το πρωί να περιμένουν να έρθουν γιατροί στο κατάστημα της Κω μέσα σε τόσο κόσμο ξεπερνώντας τις αντοχές τους ενώ θα μπορούσαν να προσληφθούν γιατροί σε Λέρο και Κάλυμνο, όταν μάλιστα λεφτά υπάρχουν για προσλήψεις υψηλόμισθων διευθυντών με 8.000 το μήνα.’’ υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΠΟΣΕ- e- ΕΦΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι υπάλληλοι παραχωρούν τα γραφεία τους στα  ανάπηρα παιδιά μέχρι να εξεταστούν για να βρίσκονται σε ήρεμο περιβάλλον, ενώ η Κεντρική διοίκηση του e-ΕΦΚΑ παρότι έχει γίνει δέκτης παραπόνων συνεχίζει να αδιαφορεί για το δράμα που βιώνουν αυτές οι οικογένειες..

ertnews.gr