26 Απριλίου 2024 | 16:58

Άγριο επεισόδιο μεταξύ νεαρών στην Κάλυμνο - Έσπασαν στο ξύλο δύο 15χρονους

Δημοσιεύτηκε 17:17 - 28/05/2023 Άγριο επεισόδιο μεταξύ νεαρών στην Κάλυμνο - Έσπασαν στο ξύλο δύο 15χρονους

Χειροπέδες σε 18χρονο πέρασαν οι λιμενικοί – αναζητούνται τρία άτομα

Μια σοβαρή υπόθεση ξυλοδαρμού και σοβαρού τραυματισμού δύο 15χρονων νεαρών στο νησί της Καλύμνου, εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να καταλήξουν στο νοσοκομείο και τα στελέχη του Λιμενικού να συλλάβουν έναν 18χρονο μαζί με άλλα τρία άτομα, φέρονται ως οι δράστες της επίθεσης αυτής.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου, στην παραλία «Κασσόνια» του νησιού, όταν τέσσερα άτομα, ηλικίας από 16 έως 18 ετών, έπειτα από λογομαχία που είχαν, επιτέθηκαν σε δύο 15χρονους, τους εξύβρισαν και τους προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες με αποτέλεσμα τα παιδιά να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο του νησιού για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται:

«Στη σύλληψη ενός 18χρονου ημεδαπού προέβησαν, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου, για παράβαση των άρθρων 45 (συναυτουργία), 361 (εξύβριση), 308 (σωματική βλάβη) και 309 (επικίνδυνη σωματική βλάβη) του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε συνέργεια με άλλους τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 16, 16 και 18 ετών, βραδινές ώρες χθες, εξύβρισαν δύο (02) 15χρονους ημεδαπούς και τους επιτέθηκαν προκαλώντας τους σωματικές βλάβες, στην παραλία ''ΚΑΣΟΝΙΑ'' Ποθιάς ν. Καλύμνου. Οι εν λόγω 15χρονοι μεταφέρθηκαν από οικείους τους στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, ενώ οι τρεις (03) έτεροι ημεδαποί αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση