Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαδικτυακοί αγώνες επίδειξης Bowling Special Olympics για πρώτη φορά σε Κω, Ρόδο και Κάλυμνο - Πρώτη θέση για τα παιδιά της Καλύμνου

Δημοσιεύτηκε 11:28 - 08/07/2020 Διαδικτυακοί αγώνες επίδειξης Bowling Special Olympics για πρώτη φορά σε Κω, Ρόδο και Κάλυμνο - Πρώτη θέση για τα παιδιά της Καλύμνου

Μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος το οποίο υλοποιείται με Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNF) τα Special Olympics Hellas στέκονται με δύναμη και αποφασιστικότητα πάντα κοντά στους αθλητές τους.

Στοχεύοντας στην εύρεση λύσεων για να κρατούν την κοινότητα των αθλητών τους ενωμένη, αξιοποιούν την τεχνολογία, δίνουν επιλογές, δημιουργούν διεξόδους και διοργανώνουν τους πρώτους «Διαδικτυακούς Αγώνες Επίδειξης Bowling»

 Την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 11:00, σε τρεις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κω, την Κάλυμνο και τη Ρόδο, πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα αγώνες Bowling οι οποίοι μεταδόθηκαν  διαδικτυακά από τη σελίδα των Special Olympics Hellas στο Facebook και το κανάλι στο YouTube. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές με νοητική αναπηρία από το Προπονητικό Πρόγραμμα Special Olympics Κως και τις τοπικές ομάδες Special Olympics Καλύμνου και Ρόδου.

Οι πρώτοι Διαδικτυακοί Αγώνες Επίδειξης Bowling “Strike στον Κορονοϊό» διοργανώθηκαν  με τη συνεργασία του Προπονητικού μας Πρόγραμματος Special Olympics Κως και του Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου ΚΩ. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του "ΝΕΟΝ"  και η ομάδα των παιδιών της Καλύμνου κατέλαβε την Πρώτη θέση μεταξύ των ομάδων που συμμετείχαν. Αξιέπαινη πρωτοβουλία που έδωσε πολύ χαρά σε όλα τα παιδιά. Μπράβο σε όλους.