20 Απριλίου 2024 | 16:59

Συμπολίτης μας ευχαριστεί δημόσια το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου για την βοήθεια τους

Δημοσιεύτηκε 10:21 - 13/05/2020 Συμπολίτης μας ευχαριστεί δημόσια το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου για την βοήθεια τους

Ευχαριστήρια επιστολή κατέθεσε συμπολίτης μας στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου, τονίζοντας το ιδιαίτερο έργο που έχει επιτύχει το Τμήμα αλλά και ιδιαίτερα ο διοικητής του, Αστυνόμος Ευάγγελος Καραθάνος, σχετικά με την πάταξη της εγκληματικότητας και του φαινομένου των ναρκωτικών στο νησί μας. Δηλώνοντας ο ίδιος πρώην χρήστης, ευχαριστεί δημόσια τους αστυνομικούς του τμήματος καθότι τον βοήθησαν να απεξαρτηθεί. Την επιστολή μας την προώθησε προκειμένου να δημοσιευτεί. 
 

Αναλυτικά, η επιστολή:

Κάλυμνος, 7/5/2020

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων και ιδιαίτερα του Διοικητή αυτού, Αστυνόμου Κο Ευάγγελο Καραθάνο για το σημαντικό τους έργο στην πάταξη της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών στο νησί της Καλύμνου. Για πολλά χρόνια ήμουν χρήστης ναρκωτικών και αυτοί οι άνθρωποι με έκαναν να τα κόψω και να μπω στον ίσιο δρόμο κοντά στην οικογένεια μου και στα παιδάκια μου. Κάνουν σπουδαία δουλειά και έχουν καταφέρει να μειώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την διάδοση των ναρκωτικών στο νησί και την εγκληματικότητα που απορρέει από αυτά και γνωρίζω ότι και άλλα παιδιά έχουν καταφέρει να ξεκόψουν από τα ναρκωτικά χάρη σε αυτούς.

Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν έπαινο από την Υπηρεσία τους και είμαστε τυχεροί πολύ που τους έχετε εδώ στην Κάλυμνο, γιατί αξίζουν πολλά

 

Με εκτίμηση,

Γ.Θ

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση