22 Απριλίου 2024 | 04:16

Δελτίο Τύπου της παράταξης "Κάλυμνος Ενότητα Αναγέννηση" για τα διά περιφοράς δημοτικά συμβούλια

Δημοσιεύτηκε 14:24 - 20/06/2020 Δελτίο Τύπου της παράταξης "Κάλυμνος Ενότητα Αναγέννηση" για τα διά περιφοράς δημοτικά συμβούλια

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κάλυμνος 19 Ιουνίου 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με σεβασμό, προς τους ευάλωτους  από τον Covid-19  Συναδέλφους του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αφήσαμε να παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα, προκειμένου η Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στην εξεύρεση χώρου συνεδριάσεων του δημοτικού Συμβουλίου, που να τηρεί τους υγειονομικούς όρους και τις προϋποθέσεις .
Η συνέχιση της διεξαγωγής  Δημοτικών Συμβουλίων δια περιφοράς, αποβαίνει σε βάρος της αναπτυξιακής πορείας του νησιού και ακυρώνει στην πράξη κάθε έννοια Δημοκρατίας και αιρετών εκπροσώπων του Λαού. 
Ως  ένδειξη διαμαρτυρίας δηλώνουμε παρών σ΄ όλα τα θέματα  των εντός και εκτός ημερήσιας διάταξης της Παρασκευής   19-06-2020. Δηλώνουμε δε, ότι στο εξής η Παράταξή μας θα απέχει από δια της περιφοράς αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εφόσον η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να προχωρήσει στην εξεύρεση του κατάλληλου για τις Συνεδριάσεις χώρου, προτείνουμε αυτές να διεξάγονται στην υπάρχουσα αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, και οι συνάδελφοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, να συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Για την Παράταξη
Μαστροκούκος Ιωάννης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση