22 Μαϊος 2024 | 02:00

Την ενίσχυση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων στις νησιωτικές περιοχές ζήτησε ο Ιωάννης Παππάς με κοινοβουλευτική του παρέμβαση.

Δημοσιεύτηκε 17:00 - 27/01/2023 Την  ενίσχυση των ερασιτεχνικών  αθλητικών σωματείων στις νησιωτικές περιοχές ζήτησε ο Ιωάννης Παππάς με κοινοβουλευτική του παρέμβαση.

Την  ενίσχυση των ερασιτεχνικών  αθλητικών σωματείων στις νησιωτικές περιοχές ζήτησε ο Ιωάννης Παππάς με κοινοβουλευτική του παρέμβαση.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς πραγματοποίησε κοινοβουλευτική παρέμβαση στον Υφυπουργό Αθλητισμού ,όσον αφορά το ζήτημα της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων Δωδεκανήσου.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο αυξημένο κόστος μετακινήσεων από νησί σε νησί που καθιστούν αρκετές φορές την πραγματοποίηση ενός αγώνα αδύνατη λόγω οικονομικών δυσκολιών. Επεσήμανε δε, ότι για τη οικονομική ενίσχυση από το Υπουργείο Αθλητισμού στο εκάστοτε σωματείο θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και άλλοι παράγοντες όπως αυτός της νησιωτικότητας και των δυσκολιών που παρουσιάζει αυτή.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο. Αυγενάκη, οι αθλητικοί παράγοντες της Δωδεκανήσου να έχουν την ίδια αφετηρία με τους υπολοίπους παράγοντες στην Ελλάδα κάτι το οποίο για να υλοποιηθεί θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή και κατ εξαίρεση αύξηση της οικονομικής ενίσχυσης στα σωματεία της Δωδεκανήσου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση