20 Απριλίου 2024 | 12:27

Κορωνοϊός: Ακόμη τέσσερις νεκροί στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες

Δημοσιεύτηκε 14:05 - 04/04/2020 Κορωνοϊός: Ακόμη τέσσερις νεκροί στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες

Τέσσερις ασθενείς με κορωνοϊό κατέληξαν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το περασμένο 24ωρο σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ θανάτων στη χώρα μας, καθώς κατέληξαν συνολικά 10 ασθενείς. 

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδραςκατά την καθιερωμένη ενημέρωση ανακοίνωσε έξι νεκρούς, ωστόσο ακόμη τέσσερις ασθενείς εξέπνευσαν τις επόμενες ώρες. Στη μακάβρια λίστα έρχονται να προστεθούν ακόμη τέσσερις, με τους νεκρούς να φτάνουν στους 67

Το «προφίλ» των νεκρών της Παρασκευής

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, χθες κατέληξε μία 89χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα, που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο. Συγγενικό πρόσωπο της θανούσας έχει, επίσης, βρεθεί θετικό στον ιό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ένας άνδρας 68 ετών που νοσηλευόταν στο Αττικό φέρεται να είναι το δεύτερο θύμα, ενώ το τρίτο είναι μία γυναίκα από την Κοζάνη.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο kozanimedia, ήταν μία 85χρονη γυναίκα από την περιοχή Δαμασκηνιά, η οποία νοσηλευόταν από τις 19 Μαρτίου αλλά δυστυχώς κατέληξε. 

Τέλος, ένας 41χρονος άνδρας με σοβαρό υποκείμενο νόσημα υπέκυψε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ θετική στον ιό είναι και η σύζυγός του, σύμφωνα με το tempo24.gr.

Το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχονται σε 1.613, σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Τσιόδρα. 

Ο κ. Τσιόδρας, γνωστοποίησε πως 335 εκ των κρουσμάτων σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ 563 θεωρούνται σχετικά με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Διασωληνωμένα είναι 91 άτομα, 23 εκ των οποίων γυναίκες. Η μέση ηλικία των διασωληνώμενων είναι τα 66 έτη. Το 70% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι.

Ένδεκα άτομα έχουν βγει από τις ΜΕΘ και η μέλη ηλικία τους είναι τα 66 έτη.

cnn.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση