23 Οκτωβρίου 2021 | 21:36

Φώφη Γεννηματά: Εισήχθη εκτάκτως στον Ευαγγελισμό με ειλεό – Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Δημοσιεύτηκε 11:07 - 13/10/2021 Φώφη Γεννηματά: Εισήχθη εκτάκτως στον Ευαγγελισμό με ειλεό – Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ


Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό εισήχθη εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας (11/10) η Φώφη Γεννηματά με συμπτώματα ατελούς ειλεού.
«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την υγεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.
Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Facebook, δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφια στις εκλογές για την εκλογή προέδρου του ΚΙΝΑΛ, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

Ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε μέσω Facebook, πως αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα για την ηγεσία του κόμματος.
«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.»

https://sputniknews.gr/20211012/fofi-gennimata-eisihthi-ektaktos-ston-eyaggelismo-me-eileo-18889948.html?utm_source=push&utm_medium=browser_notification&utm_campaign=sputnik_gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση