3 Μαϊος 2024 | 14:28

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Εξετάζεται άτομο από την παρέα της

Δημοσιεύτηκε 11:14 - 16/06/2023 Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Εξετάζεται άτομο από την παρέα της

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της Ασφάλειας Κω για τις μυστηριώδεις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία που εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι, για την οποία εκδόθηκε και Missing Alert.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου έγινε δήλωση εξαφάνισης στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας από τον ομοεθνή σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς πως εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και του είπε πως αφού θα σχολούσε από την εργασία της θα έβγαινε έξω για ποτό με μία παρέα και θα την επέστρεφαν εκείνοι στο σπίτι, κάτι που δεν συνέβη.

Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς ο ίδιος, η κοπέλα τον κάλεσε πιο αργά το βράδυ μεθυσμένη και του ζήτησε να πάει να την πάρει εκείνος από ένα σημείο, στο οποίο όμως δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της έκτοτε ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα το πρωί να πάει να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία φοβούμενος τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο στίγμα της κινητής τηλεφωνίας έδειξε διαφορετικό σημείο από το ραντεβού που είχε δώσει με τον Πολωνό σύντροφό της.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της παρέας από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι εντοπίστηκαν και εξετάστηκαν και οι οποίοι ισχυρίστηκαν από την πλευρά τους ότι επειδή μέθυσε την άφησαν και έφυγαν.

Αφού ο ομοεθνής σύντροφος της κοπέλας και τα μέλη της παρέας έδωσαν ο καθένας τις δικές του διευκρινήσεις, αποχώρησαν όλοι, εκτός από ένα άντρα από το Μπαγκλαντές που παρέμεινε καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι πρέπει να τους δώσει περισσότερες διευκρινήσεις, αφού φέρεται να ήταν εκείνος που θα την επέστρεφε στο ξενοδοχείο, όταν οι υπόλοιποι άντρες της παρέας αποχώρησαν.

Καθώς η υπόθεση προκαλεί έντονες υποψίες στις Αρχές για κάτι ενδεχομένως χειρότερο από μια εξαφάνιση, η έρευνα συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ ζητήθηκε συνδρομή από την Πυροσβεστική, ώστε να γίνουν έρευνες στην γύρω περιοχή από το ξενοδοχείο και το τελευταίο της στίγμα με drone και ανιχνευτή σκύλο, με την συνδρομή προσωπικού της Πυροσβεστικής και εθελοντών.

news247

Προσαρμοσμένη αναζήτηση