21 Φεβρουαρίου 2024 | 17:25

Daily Mail: Νέα τραγωδία με Ιρλανδό τουρίστα - Ανασύρθηκε νεκρός από πισίνα στη Ζάκυνθο

Δημοσιεύτηκε 02:12 - 05/07/2023 Daily Mail: Νέα τραγωδία με Ιρλανδό τουρίστα - Ανασύρθηκε νεκρός από πισίνα στη Ζάκυνθο

Νέα τραγωδία με Ιρλανδό τουρίστα έγινε γνωστή από τη Daily Mail. Πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από πισίνα στη Ζάκυνθο. Η τραγωδία σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, 2 Ιουλίου. 

Ο 20χρονος βρισκόταν σε γνωστό Beach Bar στον Λαγανά στη Ζάκυνθο, όταν έχασε τις αισθήσεις του στην πισίνα.

Daily

«Αφού τον εντόπισε ακίνητο στην πισίνα, ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ο οποίος είναι και ναυαγοσώστης, πήδηξε αμέσως μέσα και του έκανε ΚΑΡΠΑ. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Στη συνέχεια η σορός του στάλθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή», αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με την νεκροψία ο νεαρός πέθανε από αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον προσδιορισμό της αιτίας του οιδήματος.

Μια  υπάλληλος του κλαμπ που εργάζεται στο μπαρ είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι πριν βρεθεί στην πισίνα, ο νεαρός άνδρας ήταν «χλωμός και έτρεμε».

Ο συντετριμμένος ιδιοκτήτης κλαμπ ανέφερε ότι «ο άνδρας μπήκε στην πισίνα και μετακινήθηκε από τη μια πλευρά της πισίνας στην άλλη. Η μπαργούμαν τον είδε και ανησύχησε γιατί φαινόταν πολύ χλωμός».

«Προσπαθήσαμε τρεις φορές (να του κάνουμε ΚΑΡΠΑ), αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και σε σοκ. Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.
 

Πηγή: dailymali.co.uk

Προσαρμοσμένη αναζήτηση