3 Μαϊος 2024 | 11:32

Οι πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν που θα πρωταγωνιστήσουν στις διακοπές

Δημοσιεύτηκε 11:27 - 04/07/2023 Οι πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν που θα πρωταγωνιστήσουν στις διακοπές

Για τις περισσότερες από εμάς η άδεια του καλοκαιριού και οι διακοπές αργούν ακόμα. Προς το παρόν αρκούμαστε σε μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς που μας ανανεώσουν και μας βοηθούν να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Πριν φύγουμε όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ξεκινώντας από την γκαρνταρόμπα μας και ανανεώνοντάς τη με τα μεγαλύτερα summer trends. Καθώς όμως στις εξορμήσεις μας και στις διακοπές περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας στην παραλία, αξίζει να γνωρίσουμε τα beachwear trends και να επενδύσουμε σε αυτά. Οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων για κάθε στιλ.

Less Is More

H απλότητα είναι η νέα πολυτέλεια στην παραλία το φετινό καλοκαίρι. Μίνιμαλ τριγωνικά μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό κυριαρχούν και μας εξασφαλίζουν αβίαστα κομψές εμφανίσεις.

Crochet

Τα κροσέ κομμάτια αποτελούν πλέον αναντικατάστατο trend που επιστρέφει κάθε καλοκαίρι στο στιλ μας.

Chocolat

Οι αποχρώσεις της σοκολάτας έρχονται για να κάνουν το στιλ μας πιο σοφιστικέ μέσα από μαγιό, φορέματα και λινά σετ.

Το πουκάμισο πρωταγωνιστής

Το πουκάμισο, λινό ή από ποπλίνα, φοριέται παντού και με τα πάντα. Από το γραφείο, στην παραλία πάνω από το μαγιό!

Barbiecore

To Barbiecore βρίσκεται στο ζενίθ της δημοτικότητάς του. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να είστε stylish χρειάζεστε τουλάχιστον ένα ροζ κομμάτι.

Οι φούστες στα καλύτερα τους

Οι φούστες κάθε μήκους και στιλ είναι η πιο δυνατή τάση και στην παραλία, με τις φούστες παρεό να έχουν φυσικά ένα προβάδισμα.

instyle.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση