26 Απριλίου 2024 | 23:58

"Η ανάσα του δράκου" : Μια επική περιπέτεια φαντασίας, το πρώτο συγγραφικό κατόρθωμα του Γιώργου Πιζάνια

Δημοσιεύτηκε 18:54 - 21/07/2020 "Η ανάσα του δράκου" : Μια επική περιπέτεια φαντασίας, το πρώτο συγγραφικό κατόρθωμα του Γιώργου Πιζάνια

 "Γεμάτο ήταν το φεγγάρι και παρέα με τους συντρόφους του τα αστέρια στόλιζε τον σκοτεινό ουρανό της Σηλανδης. Ήταν άλλης μια συνηθισμένη πανσέληνος μέχρι που μερικά περίεργα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν."


Κάπως έτσι ξεκινάει το πρώτο βιβλίο του νέου συγγραφέα Γιώργου Πιζανια από τις Εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ, που εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2020. Είναι το πρώτο του βιβλίο, μια ιστορία που όπως λέει ο ίδιος γυρνοβολούσε στο κεφάλι του από όταν ήταν μικρό παιδί, και στα είκοσι δυο του αποφάσισε να πάρει χαρτί και μολύβι στο χέρι του και να την γράψει για να την μοιραστεί με τον κόσμο. "Η ανάσα του δράκου" είναι μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας που μπορεί να διαβαστεί από κάθε ηλικίας παιδί. Επίσης είναι το πρώτο μιας επερχόμενης σειράς της οποίας ο αριθμός είναι άγνωστος ακόμα.

Όσο για πλοκή σύμφωνα με το οπισθόφυλλο του βιβλίου: "Ένα σπάνιο φαινόμενο έρχεται για να  αναταράξει την καθημερινότητα στον πλανήτη μας και να αλλάξω ριζικά τις ζωές μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που η μοίρα φαίνεται να τους θέλει μαζί για κάποιο ιερό σκοπό".  Ένα ευχάριστο ανάγνωσμα που θα σας συντροφεύσει ευχάριστα και θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο που τα πάντα μπορούν να συμβούν.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση