25 Ιουνίου 2024 | 05:06

To πρώτο επίσημο trailer για την ταινία Man Of God με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Δημοσιεύτηκε 20:36 - 11/03/2021 To πρώτο επίσημο trailer για την ταινία Man Of God με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τον θάνατο του στις 9 Νοεμβρίου είχε προγραμματιστεί να βγει η μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή Man of God (Άνθρωπος του Θεού) στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα. Ωστόσο η πανδημία άλλαξε τα πάντα και η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2021 από την Feelgood Entertainment και πλέον έχουμε το επίσημο trailer.

Πρωταγωνιστής είναι ο Άρης Σερβετάλης στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως και έχει αλλαγή στην εμφάνιση του, ενώ η ταινία (σε σκηνοθεσία της Yelena Popovic) έχει τον Mickey Rourke (σε μια ουσιαστικά φιλική συμμετοχή), τους Αλεξάντερ Πετρόφ, Μαρθίλια Σβάρνα και γνωστά ονόματα του Ελληνικού σινεμά, όπως οι Xρήστος Λουλής, Γιάννης Στάνκογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Μάνος Γαβράς, Aλέξανδρος Μυλωνάς, Νικήτας Τσακίρογλου, άνια Τρύπη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, κ.α.

Η ταινία έχει την εξής σύνοψη: Η δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου, τότε Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζηλοφθονία ορισμένων κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αλεξανδρείας, μέρος του κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική, γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Ο φόρτος εργασίας, όμως, τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του, μεγαλώνει. Η Μονή, όμως, δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο μετά το θάνατό του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

~cineramen.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση